Synd och hallongrottor!

Jag sa ju att all den där turen skulle komma tillbaka och bita mig i min fläskiga rumpa till slut.
* I have nada jobb (det går inte att leva på att arbeta 1 dag i veckan tyvärr)
* A-kassejävlarna har nobbat mig (vad är för sjuka jädra regler de har? Jag får inte hoppa över min studietid för jag var inte ancient då jag slutade plugga... De hoppas att unga människor utan motståndskraft ska svälta ihjäl fortare medan folk över 25 måste få a-kassa så de kan bli de nya arbetarna en gång i framtiden).
* Packningar tar aldrig slut och just nu har jag en sambo som ligger och brinner upp i svininfluense-spruta-feber (som av någon anledning har börjat kallas för sprutsjuka här hemma vilket låter utomoderntligt snuskigt...)

I torsdag var jag och Emelie på stan och handlade julklappar. Självklart råkade jag köpa julklappar till mig själv i form av skor ( en ren panikhandling då jag insåg att a-kassan hatar mig och vill se mig död). Jag köpte även krokar inför det nya, stilrena livet. Sedan for vi till gamla kära Kulturama, åt massa kinamat (och fick fina julklappar och ett übergulligt julkort) och spanade in deras föreställning. Klart godkänt! :)
Dagen innan dess satt Emelie (igen) och jag här hemma och ugglade i gråmörkret medan vi julpysslade som små dagisbarn. Glögg och vetelängd blev det till det (lussekatterna var slut) och såklart lite julmust.

Här är mina syndskor (och krokar och julklappar)...
I övrigt så har jag äntligen tagit mig i kragen och lagt upp dessa storverk på Youtube. Det är helt sjukt var roligt det fortfarande är, jag sitter och kvider av skratt varje gång jag tittar på det.Bästa!
Katarina: Nej, FY, Håkan, ingen eloge till dig!
*jobbig tystnad*
Göran: Ja, jag har med mig hallongrottor...

Apropå Youtube så kommer förhoppningsvis en ny videoblogg snart. Jag har funnit en ny förebild för mitt bimboalter-ego, nämliga amandavardet. Det är alltid roligt med folk som tror att cykel stavas 'cyckel'. Det är fan humor. Att sedan baka in små pip som påminner om ljudet från ett hungrigt marsvin i alltihop gör det till en ännu större succé. Och nej, Amanda, det stavas tyvärr inte 'sucksé'...

Love is in the air!

Tur det eftersom det inte är nån snö ute.
Det är nu det börjar. Vuxenlivet. Överallt runt omkring mig. Jag har blivit inbjuden till ännu ett bröllop. SWEET!!! I love bröllop! Den här gången blir det i den ljuva sommarhettan, närmare bestämt midsommarafton. My dear, cute friend Lisa och hennes fiancé Erik ska gänga sig. :) Snart är det kanske min tur... Nej, just det, jag kommer aldrig gifta mig för min sambo har insett att jag bara är ute efter att stjäla hela hans surt hopsparade förmögenhet. Jädrar, jag trodde att det var hemligt... Nu kommer jag aldrig få spatsera nedför gången i oskuldsfullt vitt och känna mig genomsyrad av kärlek och bröllopstårta.
Här trodde man att man var värd att älskas... Dumjävel!
Nejvars, jag är inte så bitter som jag låter (för hundraelfte gången) men jag vill väldigt gärna, asmycket gifta mig en dag. Annars är det ju orättvist! Om alla andra får gifta sig och inte jag. Jag är faktiskt lika bra på att vara gift som alla andra. Jag skulle bli en perfekt hustru. Jag hittar till spisen, jag går gärna i kjol och jag har inget emot att bli försörjd. Vem som än läser det här är välkommen att komma med ett frieri. Jag vill inte bli helt efter alla andra.
Men massvis av grattis till sweet Lisa, jag blev helt rörd då jag hörde det. Det är fan fint med bröllop!

I övrigt så har jag fått avslag från A-kassan. Måste överklaga, yada, yada, yada. Blä, jädra byråkratskit. Jag hatar sånt här nästan lika hett som jag avskyr lönnfeta hejaklackar.

Sen så har jag gjort min sambo stolt och börjat sälja hela hans bohag. Fast han tycker jag ger bort hans släktklenoder. Jag måste bättra mig. Men jag gjorde honom imponerad genom att först slöa för att sedan agera kvickt som en vesselbebis. Bra taktik, måste prova det igen. :)

Trots att jag förvägrats inkomst på obestämd tid så kunde jag inte låta bli att handla mig lite trött på Tradera. Inspirerad av my former klasskamrat fann jag den läckra Madonna-jumpsuiten. Sitter som ett ålskinn men man får väldigt fasta skinkor. Får va värt det, den är superfin!Njuter för tillfället av lite gamla godingar. Fann mysfilmen Pound Puppies and the Legend of Big Paw och hela Pang i Plugget-serien. 80-talskomedi, det är grejer det! 


RSS 2.0