Massage, morotskaka och massa fina utvärderingar!

Sköööön dag idag. Tog nyss långt, varmt bad, åt morotskaka och läste en av mina nya eländesböcker. Mitt på dagen fick jag gratis helkropps och ansiktsmassage av en tjej på mitt jobb som utbildar sig till massös. Hur underbart som helst. Kom ut helt oljig och mjuk. :)

Apropå ingenting. Har på Svenska Hollywoodfruar i bakgrunden. Hur vidrig låter inte Anges Nicole då hon försöker sjunga? Jag tycker synd om människan.

Var ett tag sedan jag skrev, jag är så lat. Får jag tid över så sover jag istället för att skriva blogg men nu måste jag ju berätta om allt spännande som händer i mitt liv.

Förrförra helgen var jag hemma i Linköping. Gick på musikal med Linda. Vi åt tapas och såg Sideshow som handlade om ett par siamesiska tvillingar på en freakshow. Helt ok men inte det bästa jag sett. Det kan aldrig bli helt rätt då första numret är överlägset bäst. 'Come look at the freaks' är min nya favvolåt just nu.

 

Och på tal om musikalnummer så försöker jag de här sista dagarna planera in vilka låtar vi ska jobba med till dansföreställningen nästa år. Vill göra många olika grejer, inte 10 jazznummer på raken. Så jag har lite olika idéer. Men att koreografera typ 10 nummer, det kommer bli kämpigt.
Har haft utvärdering med mina elever nu och jag blir helt rörd över vissa saker de skriver. En del är rörande positiva så jag blir helt varm i hjärtat av glädje då jag läser alla lovord. :) Mys!!!

På torsdag åker jag till Linköping tillsammans med min fina sambo. Vi ska fira jul tillsammans igen. Då jag tänker på hur det skulle ha känts nu ifall vi skulle fira på varsitt håll så blir jag kall. Det finns ingen jag alltid vill ha i min närhet förutom Dan. Han är verkligen min själsfrände. Jag älskar honom.

Ska bli så skönt med jullov. Firar julafton i Linköping och sedan nyår i Stockholm. Ett par välförtjänta veckor med ledigt och sen kör vi igen, en ännu hetsigare termin.

Får se om jag får skäll imorrn. :) Har medarbetarsamtal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0