Blå, blå, blå är mössan på mitt huvud...

Nej, jag har faktiskt ingen mössa på mig just nu, jag är ju inomhus. Det är bara coola 15-åringar som har mössa på sig då.
Och när jag har mössa på mig är den oftast svart eller vit. Jag försökte bara få till en bra rubrik för att tala om att jag målat ännu mer idag... inte blått dock utan turkost men det finns ingen vers som går 'turkos är mössan på mitt huvud' så det fick stå 'blå' istället.

McDonalds till både frukost och middag! Hiyaa!!! Emelie hjälpte mig att måla på kvällen.


Kommentarer
Postat av: emelie

vad fin du var i den där kortare frisyren på första kortet!!!:)kan också meddela att jag redan har blåmärken på axlarna efter dagens dansövningar. varför jag fick för mig att börja göra mojjos efter klassen är fortfarande obegripligt. blev bara så ivrig av att va i en danssal igen!!!det var kul att måla. kommer bli super fint!

jag är jätte avis på eran nya lägenhet:)

jag ska prata med pappa om bygglampa och hur man kopplar in dimrar.

kram

2010-01-23 @ 23:53:04
Postat av: Carina

Ohhhhhh så fint det blir!!! Ser fram emot att komma på besök i den nya faschionabla lyan ni har ;) var rädd om dig gumz! mumsar fil och dricker te i mina fiiiina lila koppar :) I går hade jag din bror här på middag så trevligt så! Kramar i kartonger!!

2010-01-24 @ 11:23:35
URL: http://www.mediumcarina.com
Postat av: Linda

Vad fint det blir, hopaps jag får se det snart. Kramar

2010-01-24 @ 13:16:32
URL: http://honeybottoms.blogg.se/
Postat av: Helena

Åh va tjusigt!!!

Men du! Grön grön grön är mössan på mitt huvud, grön grön grön är dräkten som jag bär. Allt som är grönt grönt tycker jag är vackert för min lilla vän är jägaren! (min personliga favorit) Hihi! Puss på dej!

2010-01-24 @ 19:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0