Min egen sitcom...

Mitt liv är lite som gjort för det, tycker jag. På ett positivt sätt.

Min stora chock är ju alltså att jag kom in på danslärarlinjen i Piteå. De vill att jag ska flytta ut i ödemarken för att lära mig dansa och lära ut dans. Kind of like Dirty Dancing. Johnny Castle som plockas upp från den ruffiga gatan och får bli lågavlönad danslärare på Kellerman's Hotell. Mitt liv kanske är mer som en smörig 80-tals-klassiker vid närmare eftertanke.
Det som gör hela det här till en sitcom-situation är att my old Kulturama-buddies Emelie och Caroline oxå kom in och ska flytta dit och eftersom vi tre är så pass olika så skulle här det kunna bli en skitbra idé för pålagda skratt och dåliga punchlines.
Vi har en rödhårig tjej med diabetes - perfekt för dåliga sexskämt om hur eldiga rödhåriga flickor är i sänghalmen plus att vi kan få in skämt om knark som är precis på gränsen till att vara icke pk.
Vi har en blond bokmal ifrån Stockholms förort - get ready for the bad puns about svenska getton och villaområden och mer intellektuella vitsar som refererar till modern litteratur och gamla Nobel-pristagare.
Och sist har vi lantisen med den fula dialekten som försöker vara frigjort och konstnärlig men som egentligen avskyr tavlor som man inte ser vad de föreställer och kallar renarna i Piteå för magra kossor i brist på ett annat ord för detta exotiska djur...
De dansar. De är 3 vänner. Och de dansar. Som gjort för skämt om pliéer och utåtvridningar. På med de fejkade skratten och det här kommer bli en succé.
Jag skulle vilja ha en liten maskin man kunde trycka på som framkallade sådana skratt. Livet skulle bli så himla mycket roligare.

Jag ska alltså med ganska god sannolik skickas till Piteå för att bli en jädra student vid 25 års ålder... Men det blir ingen sitcom - det hittade jag bara på. Ta inte illa upp, Eme och Carro - ni var bara underlaget - ni är varken getto eller knarkare. Vad jag vet iallafall... * pålagt skratt *

Jag vet fortfarande inte hur exalterad jag är. Just nu är jag trött. Jag har kört fast lite i mitt skrivande och jag är stressad inför den dumma körkortsteorin. Min standardprocent just nu på alla testsidor är 68% och det kommer jag ju ingen vart med. Fast det var iofs innan jag började läsa boken. * pålagt skratt *

Här är förövrigt bilderna ifrån Göta Lejon-succén. Här behövs inga pålagda skratt, vi ser så roliga ut ändå. :)
Först är det Hairspray, 3:e bilden är Footloose och sista är efterfesten. :) Jag ser ut som Jokern i Batman, bara mesigare...


Kommentarer
Postat av: Carina

GRATTIS älskade gumman!!!! Sa juh det ;) Kommer att bli toppen för dig i Piteå!!! Kramar om hårt!!!

2010-06-04 @ 23:40:11
URL: http://www.mediumcarina.com
Postat av: Gealach

Grattis, vad kul!

2010-06-05 @ 07:36:02
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: emelie

hahahaha!!! du är ju för rolig:)

2010-06-05 @ 17:37:20
Postat av: Angela

härligt, skönt att ni är några stycken som kan åka ihop. Jag kom in för ett par år sedan men då kände jag ingen och tyckte att det var för långt bort. Men när man har varandra kanske det känns bättre, då kan ni ju bo ihop om ni vill det. Grattis till er alla tre!

2010-06-06 @ 08:54:49
Postat av: Dan

Sista bilden var bäst :-)

2010-06-06 @ 10:51:38
URL: http://www.face-tube.info
Postat av: Linda

Jag bjuder på pizzan :)

2010-06-15 @ 23:01:32
URL: http://honeybottoms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0