Betongmärkt...

Jag har ett sår i ansiktet efter att ha borrat i taket. Fick betonggrus i ansiktet så det gjorde ont... Typiskt mig. Nu är jag betongmärkt för livet... Ser mest ut som att jag har en finne...
Har ömmande tummar oxå men inte efter för mycket tv-spelande som jag önskar utan av de där universalnycklarna. Har nämligen monterat våra sista möbler idag. Hela soffan är klar så jag kan se Let's Dance-finalen på ett ståndsmässigt sätt. Matbord plus 2 stolar är även klara.

Ang min mystiska sjukdom så känner jag mig mycket bättre idag. Det var nog all Ben & Jerry's som gjorde det. Smällde i mig en burk av deras nya variant - Fairly Nuts - för att klara av min sjukdom.
Igår satt jag typ 5 timmar på jädra gynaukten (hur akuta kan gynundersökningar vara egentligen? Är det ambulans och blåljus där oxå?)
Ultraljud rakt upp i underlandet... Så firar man bäst torsdagar, tycker jag. Jag fick 5 av 5 toast ang äggstockar och livmoder iallafall, allting var så fint så. Av någon anledning blev jag nöjd över de udda komplimangerna... Det är ju inget man hör särskilt ofta lixom.

* Gud, vilket fin klänning! Är den ny?
- Ja, jag köpte den i helgen.
* Jättefin! Den framhäver verkligen dina äggstockar.
- Tack! Det var lite tanken faktiskt... Man glömmer så lätt bort dem.

Jag tror jag kommer överleva iallafall. Inget ont idag. Jag har firat med sushi och lite Big Bang Theory som Emelie fått mig att fastna för. :)

BTW, jag kommer hem över påsk. Boka upp mig nu om nu vill ha en del av Storstads-Jessie. :) Jag är en upptagen kvinna som bara har tid för 2-3 fikadejter per dag. :) Åh, fika... namnam. Jag vill fika!!! Vem vill fika med mig? Alla hoppas jag!Black hole...

Jädra skitdag!
Har haft ont i magen i typ 2 dygn nu. Värk i vänster sida och längst ned i magen, aldrig känt nåt liknande förut så jag blir både irriterad och orolig. Fick strunta i att gå till jobbet idag och fick säga ifrån om tiden imorrn oxå.
Har massvis med skit att röja upp innan möblerna kommer på fredag. Och det är bara jag som är stressad över det...
Dessutom ska jag gå ensam på en mina närmaste vänners bröllop i sommar vilket känns fun, fun, fun. Vem ska jag dansa med på festen? Vem ska jag sitta bredvid vid middagen? Varför ska det alltid vara en massa jävla strul? Det känns som att ingen annan har sådana här strulproblem... Uppenbarligen så kommer jag aldrig få gifta mig men nu kan jag inte ens få gå som en del av ett par som freaking bröllopsgäster? Ibland så känns mitt liv så jäkla tråkigt...
Och åter igen går jag back på att leva denna månad... Hurra...

Allt är rätt svart idag...

My gosh, vad jag blev tjusig!!!

Titta här bara!

Förra gången trodde jag det skulle vara mycket mer glamouröst men då var det typ färg, klipp, klart så jag hade inte så höga förväntningar inför detta men idag blev det färgning igen (ljusare koppar - skitsnyggt!!!), sminkning, kläder och skor. Sen fick man sitta där medan de slet och drog i håret och skaffa värsta snyggfrillan på en. Jag är fett nöjd. :) De var verkligen jätteduktiga men jag har ingen aning om hur de gjort eftersom jag inte fick se mig själv förrän de var klara. Det var en chock men en positiv sådan. Frågan är bara hur jag ska få ut den och bli normal igen... Jaja. Frisyren får 4 toasts!
Jezuz Christ, tack Gud och alla änglar...

Där damp en stor sten av mitt hjärta, nu kan jag leva mitt liv som vanligt igen. Duktiga dansare är i final i Let's Dance! Gud finns och han ingriper när det verkligen kommer till kritan. :)

BTW, min ex-modernlärare fixade roligt jobb till mig. Jag ska introvertdansa mig framför en massa människor som ska skulptera samtidigt. Lät toppenskoj. 30 mars sker det.
Imorrn är det håruppsättning och schlagerfest på kvällen som gäller!!!

Mitt första refuseringsbrev...

Yeah, ännu en som inte förstår att uppskatta min talang... :) Nejvars, jag blev märkligt glad för det där brevet, då är det ju iallafall någon som har kollat på min bok lite grann åtminstone. Nu ska jag skicka till nästa förlag och fortsätta så tills någon säger ja. :)

Ska vara hårmodell igen på lördag. Denna gång för långhårsuppsättning så de ska bara hålla på och fixa mitt hår i olika frisyrer en hel dag. :) För det ska jag få lite roliga produkter som tack. Jag tycker det är sjysst; Gratis klippning och färgning och sedan lite niceiga hårprodukter som tack för att man kommer dit och blir ompysslad en hel dag. :) På kvällen där sen blir det schlagerbar och födelsedagsfest så då är jag redan fin i håret inför det. Ska göra exakt samma mysiga sak som i lördags vilket innebär fest och sedan upp kl 7 morgonen efter för att jobba på Stinsen långt ut åt helvete. :)

Anordnade ju 40-årskalas i helgen. Toppenparty! Mamma, Lisa, Mattias och Jimmy kom hit från Linköping och Emelie kom ända utifrån Täby för att hedra oss med sin närvaro. Massvis med folk, de flesta roliga att träffa, inte alla. Jag tycker inte om gamla ex men det hanterar jag genom att inte prata med dem alls. Typiskt svenskt beteende. Istället för att flyga på dem och skrika 'bitch' så kör jag mer den där varianten 'ser inte, hör inte'. Funkar utmärkt. De var nog inte där för att träffa mig iallafall. Ifall Dan och jag gör slut så tänker jag inte hänga runt honom i flera år efter det och låtsas att vi är kompisar.
Jag måste oxå få ha konstiga flickvänsegenskaper och jag har valt den här; det osvikliga föraktet för gamla ex. Så stäm mig. :)
Festen var som sagt superrolig iallafall. Pratade grötig öschötska och reanimerade Dans och mitt första möte utanför lokalen. Det finns på videofilm, snart på din biograf. :)

Nu ska jag duscha för att inte frysa ihjäl. Min lägenhet vill döda mig.

BTW, inatt drömde jag att jag hamnade i familjebråk för att jag tyckte att det var bara jag som gjorde allting här hemma... Plockade i/ur diskmaskinen, tvättade etc. Förtryckta trauman, inget snack om saken...

Hårmodell!

Får väl ta och visa skillnaden nu då. :) Jag är nöjd. Fick behålla det mesta av håret. Lite mer koppar och urtunning mest men allt var gratis så det är ju sjysst för nån som jag, som har ytterst begränsade resurser just nu. Lockarna är endast styling så jag är inte permanentad (tack gode gud) och är helt optional.
Var skönt att bli av med lite tjocklek på det. Han som höll i det påpekade det gång på gång, att jag hade så himla mycket hår. :) Men inte nu, nu har jag lagom. Här nedan kan ni se den stora förvandlingen från snygg till lite snyggare... :)

 


BTW, jag hämtade mina böcker idag. De hade skickat fel och istället för min Johnny Depp-biografi så fick jag en bok av Leif GW Persson... Hurra... Ska ringa och skälla på dem imorrn. Men mina manga-ritar-böcker stämde, det är ju alltid nåt.

Nu får det väl för fan vara nog!!!

Jag har verkligen ingenting emot Willy men nu får det väl för fan räcka, svenska folket! En hoper amöbor skulle fan rösta bättre än vad ni gör! Det var samma visa förra året då Morgan slogs ut av Magnus Samuelsson men nu har ni tagit det här till en ny nivå, nu är det fan personligt!
Det syntes ju att Willy och Charlotte var beredda på att åka ut, de blev inte glada då de gick vidare, de blev istället ledsna för Stefans och Malins skull. Och jag förstår dem. Hur kul kan det vara att slå ut sina kollegor och vänner, vecka efter vecka, enbart genom att man är rolig att kolla på? Det är som att gå på cirkus och tycka att clownen är mer begåvad än trapetskonstnären. Och jag menar inte en sådan där clown som hoppar studsmatta, vi pratar tårta-i-ansiktet-clown...
Jag blir så jäkla upprörd när folket har blivit så äckligt jävla pk att de börjar belöna den goda viljan istället för talang och riktig utveckling. Ni kan fan ta och köra upp era telefoner där solen inte skiner nästa vecka för ni röstar ju för fan med arslet ändå, hela bunten!
Man klarar sig inte genom livet enbart på att försöka, man måste prestera någonting. Det kan ta flera år innan det är upp till bevis men någon gång måste man visa att man kan nånting och inte bara springer omkring och önskar att man kunde! Jag kan tycka att Tony Irving är lite kinkig ibland men han har faktiskt poäng i att det här är en danstävling där utveckling och prestation borde belönas, inte nån jävla tårta-i-ansiktet!
Jag skäms över att tillhöra den här nationen mesproppar som inte känner igen talang om den så kommer och slickar dem i ansiktet. Stefan Sauk var en duktig dansare, likaså Claudia, Molly, Mattias och deras partners. Willy borde ha åkt hem för flera avsnitt sedan och lämnat plats åt par som kunde höja nivån ännu ett par snäpp men inte då... vi ska ha kvar honom för att det är ju 'så roligt', det är 'så dråpligt' och han är så 'folklig'. Jag gillar Willy och jag tycker inte att detta är hans fel, det är Ert fel, dumjävlar som röstar på kalaspuffar med drottningkräm då det serveras rysk kaviar precis bredvid.

Heja Stefan och Malin, ni gjorde programmet roligt att titta på! Ni förtjänar bättre än så här!Inte konstigt att man inte får några dansjobb om dansvärlden ser ut så här...


Teacup Pig, I don't want to be with you... right now...

Såg How I Met Your Mother imorse och då berättade Barney att han hade hittat det bästa betet för att få tjejer att följa med upp till hans lägenhet; A teacup pig! Världens sötaste djur!!! My god, jag ville bara ägna hela mitt liv åt att titta på den, freaking ascute, är vad den är!!! I love it!!!


RSS 2.0