Bakom fasaden...

Ska jag ta det här här? Är det tacky? Ska jag bara berätta allt det ytliga och söta? De roliga danserna, de nya kläderna, de fina bilderna? Eller ska vi ta allt det mörka och tråkiga oxå?

Varför ska man skämmas liksom? För det gör man. Eller jag åtminstone. Jag vill inte berätta, jag vill inte känna mig som ett misslyckande. Jag är tydligen en sådan där människa som gärna vill hålla fasaden uppe för att ingen ska viska om mig då jag inte är i närheten. Jag vet dock att det inte är ett särskilt sunt sätt att hantera olycka så jag går väl ut och berättar för omvärlden.
Tydligen så är mitt förhållande i kris. Jag trodde jag hade det bra. Jag var nöjd och glad och framförallt kär. Nu känner man sig dum... Jag var den enda som kände så tydligen. Jag hade framtidsplaner och i efterhand så känner jag mig så dum för att ha pratat om dem, för att jag inte har sett några tecken... Men ärligt talat, det fanns inga. Allt var bra! Tills jag fick ett mentalt knytnävsslag i magen och fick höra de mest skrämmande ord jag hittills har hört i mitt, ganska unga, liv. De där som handlar om 'göra slut'...
Så nu vet ni. Jag balanserar på någon tunn, äckligt hal lina mellan singel och icke-singel. Jag är inte gjord för att vara singel. Jag vill ha någon som håller om mig då jag ska sova, jag vill ha någon att följa tv-serier med, någon att ringa till då det har hänt något roligt på jobbet. Nu vet jag inte vad jag har. Man går liksom runt i en värld som består av en stor poängtavla där allt man gör, säger, struntar i att göra förvandlas till + och - och man vet inte åt vilket håll det lutar. Det är fan som att vänta på en dödsdom (jag vet, jag är dramatisk).
Jag vet dock vad jag vill och jag hoppas att jag har varit en tillräckligt duktig flicka för att Gud, Allah, Budda, lejonet från Narnia (who ever...) ska fixa det åt mig. Annars måste jag ha varit en jädrigt kass människa...

Vi går över till den färgglada fasaden istället, där vi känner oss trygga. :)
Jag har ju som sagt då ett nytt jobb som danslärare. Det är superskoj, har några riktigt mysiga grupper! Sen ska jag ju ut på äventyr i Ukraina nästa sommar tydligen.

http://helahalsingland.se/soderhamn/1.2328936-kulturskolan-far-representera-sverige

I övrigt så har jag inhandlat en säng till min lägenhet i Söderhamn. Ska flytta tv och lite annat tjafs i helgen. Jag har även köpt en liten bäddsoffa så jag kan ha sleepovers för alla mina vänner här i South harbour. Just det... jag har ju inga... Fudge!
Jag lyxade lite med en 140-säng till mig själv dock. Det var jag fan värd efter att Gud kräks på mig den senaste tiden.Kommentarer
Postat av: Heike

Mest skit och blä alltså? Du vet var jag finns om du vill spy ur dig allt. Kram.

2010-09-18 @ 17:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0