Vad var det jag sa?

Bland det första jag sa då jag fick ett danslärarjobb bara så där var att 'Det händer för mycket bra saker nu, det kommer att slå tillbaka snart'. Och mamma sa att de jämna åren (2000, 2005, 2010 etc) var de åren då stora saker hände, på gott och ont... Nu trodde man ju att det var av det goda slaget med tanke på jobb, boken hos förlag etc men inte då. Nejdå, livet hade lite mer att erbjuda och jag var en idiot som lät mig luras av tanken på en helt fulländad period. Tack livet, tack för att jag du tog ned mig på jorden igen, det behövde jag. Mitt hjärta gör ingen nytta ändå, lika bra att ta ut det, skära det i bitar, trampa på det med stilettklackar och sedan hälla salt över resterna. Det här skulle ha varit en underbar vecka. Nytt, spännande jobb och min allra bästa väns bröllop där jag fick äran att vara tärna. Nu blev det den värsta veckan i hela mitt liv. Känns bra, jag visste väl att det var för bra för att vara sant.
Äsch, jag lever åtminstone (på gott och ont). Tisdag till fredag klarade jag t.o.m av att jobba, äta och sova. Jag är inte så vek som kan framstå ibland. Jag överlever det mesta. Jag vet inte riktigt hur men på något sätt går det.

Ang bröllopet då så var det så fint så. Återkommer med bilder sedan. Just nu sitter jag på tåget till Lkpg, på väg hem för att tanka lite ömhet så jag kommer inte åt kameran för tillfället.
Min klänning kom i tid (det var på håret), provade den för första gången dagen innan bröllopet ägde rum. Som tur är så kan man klämma sig i det mesta och jag blev faktiskt riktigt vacker. :) Men inte så vacker som Linda. En riktigt söt prinsessa blev hon med korkskruvslockar, tiara och marängkjolar. Lovely!
Blev som vanligt überrörd och försökte att inte gråta då de stod där framme och sa 'ja'. Jag måste sluta gå på bröllop, jag blir alldeles för blödig. Alla de där fina orden och löftena och hela köret får mig att bli helt fylld av andlighet och jag riktigt pöser över av allt det vackra som rabblas så där uppstyltat. :) Det är ju så förbaskat fint.


Kommentarer
Postat av: Heike

Det låter ju inget bra, det där :/

2010-09-05 @ 15:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0