Jag har ett hus!

Och massvis med otur... Hoppas det går över nu när det där jävla huset äntligen är vårt. Dan och jag skrev kontrakt idag. Massvis med turer hit och dit i flera månader innan men nu slipper vi leta mer. Dock måste vi vänta till 1 juli med att flytta in vilket suger apa. Dock lyckades vi tjata till oss 20000 kr som kompansation för detta meckande. Jag får installera mig i någon lägenhet och leva på min bäddsoffa i 2 månader medan Dan bor i Stockholm på Drottninggatan utan ett kök... Lyxliv kostar fan på...

I övrigt så har min nemesis lyckats öka mitt hat ytterligare ett par snäpp. Min gamle fiende SJ som i torsdags förvägrade min fina sambo att ens få sätta sig på ett tåg. Jag tänkte då åka till honom på fredagen när de lagat det där jädra elfelet men under tiden jag åker tåg så nockar de den där dumma stolpen igen. Denna spännande resa påbörjades då:

Söderhamn - Gävle med tåg
Gävle - Uppsala med tåg
Uppsala - Märsta med tåg
Märsta - Solna med pendeltåg
Promenad mellan Solna station och t-banestationen
Solna - Fridhemsplan med tunnelbana
Fridhemsplan - Essingen med buss

Till råga på allt så fick jag hela tiden vänta på bussar och tunnelbana 10 min på varje station så det tog mig ca 5 timmar att ta mig till Stockholm.

JAG HATAR SJ!!! JAG HATAR DEM SÅ MYCKET ATT JAG VILL KRÄKAS SÅ FORT JAG SER ETT TÅG!!!

Hade lite mer otur i helgen. Drog ut Dan på en långpromenad för att fota till dansaffischen men när vi väl kom fram så var batteriet slut i kameran. Bara att dra hem igen. Det blev dock lite foton men under mindre glamourösa förhållande. Blev riktigt bra i slutet iofs så jag kan släppa den oturen och gå vidare.

Kommentarer
Postat av: cia

Så jäkla kul med hus!!! Ser så mycket fram emot att få komma till er i sommar!!! Vilken resa hem, helt galet!!! =P Hur mycket, för jag antar att det blir det, kompensation får du för detta och annat sen förut? fotona är jättefina!!! (många utropstecken blir det... ;o) )

2011-04-11 @ 20:12:34
Postat av: Linda

Åhh, vad roligt med hus! Vill se bilder och komma och hälsa på :) Jag vill oxå köpa hus, känns jättevuxet.

2011-04-11 @ 21:48:19
URL: http://honeybottoms.blogg.se/
Postat av: Dan H

Huset är bättre än vad någon har kunnat tänka sig! Det är jättebra!

Postat av: Kikki

Grattis till huset!

Vilka fina bilder! :-)

Hoppas allt är bra med dig!

Kram!

/Kikki

2011-04-13 @ 16:36:03
URL: http://teaterapankikki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0