Vart börjar jag egentligen?

Kanske på husändan... Första huset vi ville ha: Fullt med mögel och annat strunt. Samma gata, nytt hus. Kontrakt på fredag morgon... Hur hamnade jag här egentligen? :) Jag kan dock inte låta bli att längta lite till att hamna här:
 Alla mina vänner får komma på party sen då! Tänkte att det var bäst att skaffa ett så fint hus som möjligt så vi får lite besök iallafall.

Nytt hus då... Nya kläder:


H&M hade roliga saker så jag passade på bli lite pankare.
Även nya skor:


Nytt gudbarn på väg oxå. Eller nytt och nytt, mitt första! Linda har en inneboende bebis i magen som jag kommer få vara delaktig i. Det ska bli fantastiskt roligt och jag ska bli världens bästa gudmor!

Jobbet lallar på annars. Jobbar hårt inför Ukraina nu, det kommer nog bli ett toppennummer, tror jag. Jobbar även inför dansföreställningen i maj som också kommer bli hur bra som helst.

Inatt drömde jag att jag gifte mig med Dan. Världens värsta dag!!! Vi glömde ringen så vi fick låna en av Dans kompis Kim som var alldeles för stor. Ingen av mina kompisar dök upp på vigseln utan tänkte bara komma på festen och blev jättesura då jag gnällde på det. Sen åkte jag iväg och polisen stoppade mig och började söka igenom en resväska jag hade med mig i bagageutrymmet. De hittade knark och släppte mig inte ens då jag klagade på hur kass dag jag hade så jag tänkte förstöra bevismaterialet genom att äta upp knarket men de stoppade mig och satte mig i polisbilen. Världens sämsta bröllop ever!!! Min första bröllopsdröm och så ser den ut så... nu vet jag inte om jag vågar gifta mig.
Fast jag vill nog. Hade det vart nån annan än Dan hade jag nog struntat i det men han är ju så söt och fin! :) Nu ska vi snart bo ihop igen också i ett superstort hus. Plats för gudbarn till Linda och allt! :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken fin klänning du köpt. Jag vill oxå kunna shoppa fina kläder igen.Hade oxå sånna drömmar innan vårt bröllop men som tur var blev det ju rätt bra ändå :)Miss U!2011-04-04 @ 23:13:26
URL: http://honeybottoms.blogg.se/
Postat av: Husägaren

Jag gillar huset :-) Puss på dig

2011-04-05 @ 15:28:35
Postat av: clara

BERÄTTA!! ge mig tips på fler då :D jag blir överlycklig av bra tips på sådana böcker!! KRAMAS

2011-04-08 @ 17:41:49
URL: http://clarawiktorsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0