Vecka i Söderhamn!

Hade prova på-dag igår på Kulturskolan. Massvis (nja, men en del iallafall) med ungar kom och dansade lite med mig. Hade backup för säkerhets skull ifall jag skulle bli totalt dissad men det kom lite folk och besökta mig och mitt paraply.

Barnen har varit så snälla mot mig den här veckan så jag har blivit helt varm i hjärtat. :) Först i onsdags fick jag en syslöjdspresent. Det var en liten kyckling som sov på en madrass med en kudde och ett täcke. Som extra tillbehör hade han en gigantiskt nappflaska och en leopardfärgad kudde, allting med stora J:n ritade på. :)
Sen på torsdag så sa jag åt alla att vi skulle köra finalnumret där vi tackar och bugar. Då säger en liten tjej "Vet du vem jag ska tacka mest?" Jag visste inte, chansade på hennes mamma. "Dig!" blir svaret. "För det är du som har lärt oss allt det här. Utan dig skulle vi inte kunna det här." Då smälte mitt hjärta lite. :)
Dagen efter det så berättade jag att alla var så snälla mot mig den här veckan för en grupp. Och då sa en tjej där: "Det är nog för att du är så snäll!" Plus att jag fick ett vackert budskap på whiteboarden. Det där med boss antyder dock något djupare och mörkare... :)Oh, jag lärde mig precis en ny sak. Mitt tangentbord ändrade till amerikanskt och då jag googlade så insåg jag att jag kommit åt ALT+SHIFT. Har haft det där problemet förut vet jag och inte fattat vad som hände. Nu vet jag. Nu blir det inga problem nästa gång. Precis som det där när bokstäverna började äta varandra innan jag fattade att det hade med insert att göra. :)
Beställa ett nytt objektiv till min kamera igår. Kände att jag kunde det då jag hade mycket pengar kvar på lönen. Idag inser jag att jag glömt boka besiktning av städning på den här lägenheten vilket kommer kosta pengar plus att en av nycklarna är på rymmen och då åker jag på att betala byte av lås oxå. Fudge!!! Jaja, det drabbar väl ingen fattig, som min far skulle ha sagt. Men skit ändå, är så trist att betala saker man kunde ha sluppit.

Imorrn är det jag som är fikaansvarig på jobbet. Jag har slagit på stort och bakat blondies med vit choklad och hallon. Jag provsmakade och de blev rätt goda! Sen lagade jag scampipasta med limesås till matlåda. Ibland är jag duktig. Iofs dags kanske efter att ha levt på ostbågar och glass en hel helg...

Vad skönt det skulle vara om det var 1 juli nu och jag slapp allt flyttmeck. Tantjävel som inte kan flytta ut i tid.

THis is me at my job! I'm a cat!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Varför måste du betala för att få lägenheten besiktigad? Låter ju jättekonstigt.

2011-04-18 @ 09:33:39
URL: http://honeybottoms.blogg.se/
Postat av: Dan

Vad söt katt! Jag hittade min sista nyckel som var på rymmen, dock inte hem till dig, tyvärr

2011-04-18 @ 13:08:30
URL: http://soderhamn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0