Resedagbok, Artek 18 juli, Dag 1

Jag lägger in anteckningarna jag gjort varteftersom jag hinner. Tar en dag i taget.

Jävlar vilken pärs... Arlanda - Kiev funkade typ... Vi fick åka 10.30 istället för 8.50 och missade vår transfer. Vi hittade inte och ingen personal visste vad någon annan gjorde. Vi fick en lapp att visa upp vid incheckningen men väl där sa hon att vi var tvungna att boka om biljetterna. Hon sprang till slut och gjorde det själv men hon missade 2 tjejer. Då fick vi själva springa och göra det en gång till och då tog de våra gamla biljetter. Incheckningstjejen ville ha dem och vi fick springa tillbaka och hämta de gamla biljetterna. Jävla meck och ingen AC på inrikesflygplatsen. Lika organiserat som Arbetsförmedlingen... Och ingen kan engelska.
'Hotellet' jag hamnade på har en fantastiskt utsikt men rummet är ju inte mycket att skryta med. Får vara glad för en riktig toalett iofs...
Ungarna applåderade den ukrainska flygpersonalens livräddningsshow och fick dem att börja garva. :)
Häschig personal men de vill nog väl. Alla barn ser lite rädda ut dock...
Måste ju nämna bilfärden sen oxå. Först eskorterades vi av poliser under en ganska galen körning. När jag sedan skulle tas till mitt hotell så stoppas jag in i en skraltig, jävla minibuss utan bälten och de kör som om vi hade djävulen i hälarna med neddragna rutor mitt i natten. Jag höll i mig för glatta livet och hoppades få leva ett tag till.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0