Jag har kommit upp mig i världen!

Igår tog jag en skämma bort mig själv-dag på stan för att slippa rollspelshorden som invaderade mitt Stockholmshem. Åt lunch på Sandy's i godan ro, pratade lite med pappa, köpte en tröja och bara njöt av att bra vecka passerat. Sen skulle jag gå till Dance & Gymshop för att investera i nya balettskor. Det blev nya fottrosor och vita hotpants oxå av bara farten. Som danselev fick man 10% rabatt har jag för mig men nu när jag helt plötsligt kunde tituleras lärare så fick jag 20%. :) Sweet! Tur det, det är dyrt med dansgrejer.

Apropå dans då ska jag berätta lite vad som händer på min arbetsplats då. I love it! en här veckan har varit underbar! Vi har börjat jobba inför Ukraina nu och kör improvisationsklass 2 gånger i veckan. Det är som terapi. Jag vet inte hur jag ska förklara det riktigt men jag går därifrån och känner mig helt lycklig inombords. Alla är så duktiga och det är så roligt att köra de lektionerna. Just nu är jag mer entuasiastisk inför själva förarbetet än för resan. :)
Föreställningen går oxå framåt. Där blir jag också sjukt stolt ibland över hur duktiga alla är och hur fort de lär sig. Det kommer att bli en supershow där i maj, det är jag helt 100 på!
Jag gillar mitt jobb! För en gång skull känns det som att alla bitar i livet är ganska sjyssta samtidigt. :)Tittar på hus oxå. Nu har vi funnit ett som är riktigt spännande men mäklarna är lika effektiva som sniglar. De skulle inte klara sig en sekund i Stockholm där kontraktet ska skrivas så fort du bara ens går in i lägenheten i princip. Får se om det händer något den här veckan. På fredag åker jag iallafall till Linköping för att fira sportlov ett par dagar. Träffa alla och se hur mycket Lindas mage har växt. :) Det ligger en bebis där i som bara blir större och större. Jag måste lära känna den lite innan den föds så den vet vem den ska lyssna på när det verkligen gäller. :)
Sen på tisdagen blir det chokladprovning i Stockholm med fina Dan.

Jag har ett till inslag i mitt liv som gör mig lycklig. Min fina fästman har börjat laga mat till mig  med tillhörande vinprovning. Det här blev jag överraskad med förra fredagen då jag kom hem efter en lång och ensam arbetsvecka. Värsta lyxen! Det tog 7 år innan det hände ordentligt, nu håller vi tummarna för att det fortsätter.
Något mer... Känns som att jag har tänkt berätta massor men jag glömmer bort det hela tiden när jag väl orkar uppdatera.
Grattis till Helena kan jag passa på att säga som får jobberbjudanden och har gått en nagelutbildning så hon kan fixa bröllopsnaglar till mig nästa sommar. :) Hurra, hurra för henne!

Nu vet jag inget mer... Jag återkommer om det uppstår brådskande nyheter...

Ta det lugnt, jag lever!

Ska försöka uppdatera i veckan. Inte för att det händer så mycket förutom att alla barn smittar mig med både pest och kolera stup i kvarten. Jag har varit mer sjuk det här halvåret än vad jag har varit den senaste decenniet. Jädra pyttesmitthärdar! Jag avskyr att vara förkyld JÄMT! Blir så lite pussas då ju...
Nu ska jag fortsätta min färd mot Söderhamn och en ny sjukdomsbubbla kl 7 på morgonen. Life is good!
Tjing!

RSS 2.0