Clatshig rubik... amen fan jag vet inte. Kom på nåt själv!

Så, vad är uppe? Dvs, what's up?
 
Undrar för det första om folk stavar sämre nu än förut? Jag tycker alla stavar som muppar nu för tiden och knappt kan bilda riktiga meningar (En hemlis: Jag ville skriva 'grammatiskt riktiga' men visste inte säkert hur man stavade grammatiskt. En liten google-sökning visade att jag visst kunde stava till det så då är jag fortfarande berättigad att klaga!) Inget jag kommit på nu i helgen. Jag retar mig alltid på meningar som börjar med liten bokstav eller liknande. Sånt sticker mig i ögonen!

I fredags hade vi teambuilding-dag ute vid Flygstaden. Massa gamla lumpar-banor som jag inte kunde låta bli att klättra i. När det kommer till sådant blir jag som ett barn igen. Jag vill väldigt gärna klättra på saker och hoppa och krypa. Love it!
Vi började med lite samarbetsövningar men det var på eftermiddagen det blev riktigt kul. Då fick vi kastade oss huvudstupa i armarna på varandra. Alla utom den som skulle hoppa stod på två led mitt emot varandra och höll i varandras armar så det blev som en nät. Det var bara att kasta sig! Toppenkul.
Många sådana där blind-leda-övningar också. Jag gillar att vara blind, det är spännande. :) Det är säkert offensive mot någon men vad fan, ni fattar ju vad jag menar, jävla pk-muppar.

Nästa helg kommer nog mamma och lillebror och hälsar på. Ska kolla in huset och softa lite i metropolen Söderhamn.

Idag har jag varit duktig. Satt ihop den där stora bokhyllan igen alldeles på egen hand. Packat in saker i den och rört till en massa men det är en del i processen. Det kommer bli fint eventually... Jag lovar.
Har börjar bröllopsplanera oxå. Kommer försöka göra en bröllopsblogg så småningom som kommer gå under namnet badideabride.

På senaste tiden har jag matats med riktigt dåliga filmer. Dan och jag letar skräck vart vi än kommer åt och nu börjar de bra ta slut... Nu är det bara de där kassa kvar... De där som man verkligen känner att man slösat bort sitt liv på. Jag varnar er redan nu för Flu Birds. Man önskar att man typ slickat på en tidning eller nåt istället för att kolla på den skräprullen!

Dags att sova kanske? Jobba hårt imorrn ju! :)Kommentarer
Postat av: Linda

Du låter lite bitter Jessica : ) Du får inte bli arg av att bo i Söderhamn, isf måste du komma tillbaka hit så du kan bli glad igen.Ja, bröllopsblogg (haha, iphonen ville skriva bröllops ligg istället). Börja skriva den snart, jag vill läsa!Pusspuss

2011-10-03 @ 07:58:37
URL: http://linda.familjenring.se
Postat av: Gealach

Funderade på det där med stavning nyligen, jag med. Jag tror egentligen inte att folk stavar sämre än förr, däremot att man skriver mer och att det man skriver är mer synligt än före Internet.

2011-10-03 @ 08:54:47
URL: http://gealach.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0