Sometimes I really, really hate people...

På riktigt! Jag kan inte låta bli. Människor är så äckligt dumma och frånstötande ibland att jag bara vill kräkas, plocka upp en motorsåg och sedan kräkas igen. Detta tillstånd av blint hat har på senaste tiden kommit att innefatta Hammarbyklacken (dessa motbjudande, lobotomerade grottmän och deras tjocka kvinnor) samt barnen i Rea-programmet. Jag ogillar barn i största allmänhet men dessa är ju helt fruktansvärda!!!

För 2 veckor sedan åkte jag och my man till Gotland för att fira mysig novemberhelg på den fårbefolkade ön (det var Gotland som fick alla får va? I kriget mellan Öland och Gotland?). Snåla som vi är, skaffade vi billig ekonomiplats vilket innebär att man får sitta i en onumrerad restuarangdel och roa sig bäst man kan. Vi hamnar självklart mitt i högen av idiotiska Hammarby-fans som är på väg till Gotland för att se nån jävla miffo-liga i hockey. Allvarligt talat, om de är så långt ned, är det ens värt att heja på skiten då???
I vilket fall som helst så häller de i sig öl som om deras hjärnceller vore resistenta (Ja, just det, de har inga hjärnceller... Dumma mig!) och skrålar i otakt medan de kliar sig på sin slappa ölmagar och tvinnar sina slokmustacher. En blandning av medelålders A-lagare och femtonåriga skinheads vrålar 'Vi är Hammarby!' i 3 timmar utan uppehåll (Är det verkligen de som är Hammarby, är det inte laget som är det? Och om de är laget, varför sitter dessa äckliga små kisstroll och deras tjackluder och ropar på Gotlandsbåten när de borde vara på ön för länge sedan för att värma upp inför deras serie I don't care i hockey?)
Och sedan samma visa på vägen hem... Allt medan tv-reklamen rullar på i bakgrunden med den hedervärda texten 'Du är en del av någon annans upplevelse. Visa hänsyn!'
Jag hatar idrottsklackar av alla de slag och speciellt då de består av degfeta gamla gubbar och finniga tonåringar som tror att de faktiskt gör en skillnad... News Flasch! De skulle spela exakt likadant ifall du inte stod där och brölade med din målbrottsröst och kräktes ned dina kickerkängor med 2 liter öl varje kvart... Suck... Skaffa ett liv och snälla, gör det långt bort ifrån mig för nästa gång vet jag inte om jag kan ansvara för mina handlingar. Jag säger som Zeta Jones i Chicago:

They had it coming, they had it coming, they had it coming all along.
I didn't do it, but if I done it, how could you tell me that I was wrong?

Medan alla Hammarby-muppar ligger nedskjutna i högar runt omkring mig... Det skulle nästan vara värt det... Det är sådana människor som får mig att vilja godkänna tvångskastrering. Är det sådana här gener vi vill föra vidare??? Trailertrash-hockeynissar som producerar ungar på fyllan redan vid 14 års ålder och vrålar på Gotlandsbåten 3 timmar i sträck??? Skulle inte tro det va!
And don't get me started on the Rea-ungarna! Jag måste ha en hink vid soffan numera ifall det programmet skulle gå igång...

Något roligare... Ska på julbord imorrn med Ecco. Ska bli spännande att se vad man jobbar med för folk egentligen. Är ju nästan alltid ensam i butiken så man får ju ingen chans att snoka runt vad det är folk man omges utav. :) Och ikväll blir det New Moon på bio med min kära sambo.

Och nåt mer roligt. Igår när jag lullade runt på H&M's hemsida hittade jag klänningen jag suktat efter hela sommaren på rea. Fanns bara i 34 men förhoppningsvis passar den ändå. Värsta fyndet, bara 129 kr! :)
Jag har insett att det inte är något idé att kämpa emot längre. Min sko-kärlek har gått över till att inkludera även fina klänningar. Så jag ger numera efter varje gång jag ser något sidenglittrande, totalt onödigt, slimmat plagg med volanger, rosetter och spetsar. Det går inte att säga ifrån, det liksom sliter på mitt hjärta... vilket även har resulterat i en gorgeous outfit från Kappahl (av alla ställen). Tada, titta vad vackert!

 

 


Dessutom har jag roat mig lite med Photoshop senaste veckan och åstadkommit ett par smärre konstverk om jag får säga det själv. Eller nja, lite coolt blev det iallafall.

 

I mitten är det jag när jag är normal, till vänster jag när jag dansade hela dagarna och till höger jag nu när jag är arbetslös och lat. Ja, jag vet, man ska inte skoja om ätstörningar... Spare me!

  


Wanna be on top?

Top, top, top... Som i Top Model, ni vet! :)

I förrgår så samlade jag Linda, Caroline och Emelie för ett litet tisdagsäventyr. Vi gav oss av till Stureplan för att hälsa på hos The Studio. Satt i en timme och väntade på smink. Under tiden fick vi titta på förlossningsprogram och lyssna till gnälliga bebisar som Stockholmsmammor hade släpat med sig för att fota. Glamourigt värre...
Men när vi väl fick lite kladd i ansiktet så tog karusellen ny fart. Lite spray i håret and off we were. Linda och jag fick fotas i samma studio och switchade med ombyten i väldig fart. Glasskiva, trappa, leopardfåtölj... we nailed it all. :) Upptäckte även att så fort man tar fram en fläkt så blir allt glamoröst. När jag blir rik ska jag hyra någon som går framför mig med en fläkt hela tiden. :)
Det blev jättefina bilder iallafall så här kommer ett tjogtal som ni kan få tjusas av... :P

    
    
    


Preview! (Gadh damn, I'm hot...)

Var på The Studio idag. Hela äventyret kommer förhoppningsvis imorgon men jag tänkte ge er nåt att drömma om inatt... :PDansfilmen har sluppit ut ur Drottningholms skogar!

Tiina gjorde ett grymt jobb och nu får äntligen världen ta del av det. Här är filmen Jakt! Isa, jag och Nina är de hemska vampyrerna som jagar stackars Hannes. Kungen kom tyvärr inte med på bild. :)

ENJOY!!! En skitbra dansfilm!!!


Gräver ned mig i misär...

Under helgen har jag haft lite ångestmoment att ta itu med och då väcktes en fråga i mig... Så här:
När det är någonting som inte känns rätt och man lutar åt att strunta i den saken och dra sig ur, varför känns det som att man 'tar den lätta vägen ut' och fegar? Man måste ju kunna lyssna på sin intuition ibland och faktiskt ta beslutet att 'Det här känns inte bra, jag gör inte det här då' men då får jag istället dåligt samvete och får för mig att jag bara vill dra mig ur för att jag skulle vara feg.
Det handlade om barndansproblemet. Danshuset kontaktade mig och ville träffas men då jag väl var på intervjun så berättar den här tjejen att hon vill att jag ska hålla i små barngrupper. Jag gillar inte barn och de kan inte ta koreografi så jag kände direkt att jag ville gå men så sitter man ändå där och nickar och ler som om man inte vill något hellre än att leda dessa trassliga minimänniskor i 45 minuters ringdans medan man är klämkäck och glittrig i ögonen av framtvingad entusiasm.
Hon ville att jag skulle hålla i en testlektion. Jag hade känt mig bekvämare med att avrätta folk under pistolhot. Okej, lite drastiskt kanske men ni förstår poängen. Jag vill inte ha någon tjej, vars största intresse är att få tre-åringar att tulta runt till Markoolio, stirrandes på mig medan jag försöker göra mitt bästa för att inte kräkas i ett hörn.
Så jag sa nej sen. Det kändes inte bra alls, hela det där testupplägget etc. Jag kan hantera nervositet när det är något jag vil göra men när jag ska igenom värsta persen för något jag inte ens vill ha så känns det lite jobbigt. Sen får folk tycka jag är feg, om de vill men jag känner inte att jag måste bevisa för någon att jag klarar av att göra jobbiga saker, det vet jag att jag kan men jag gör det inte för att komma åt något jag inte ens vill ha.

Istället så dränker jag mig i misär idag. En av mina konstiga egenheter är att jag gillar att läsa böcker om hemska saker som hänt i verkligeheten. Sen kan jag inte säga att böckerna är bra för det låter så elakt men jag finner ändå någon form av nöje i att läsa dem. Här nedan ser ni nykomlingarna i min absurda boksamling.
Köpte också på mig första 8 böckerna som är grunden till tv-serien True Blood. Naiva Sookie Stackhouse x8 är egentligen mer än vad jag klarar av men jag gillar Bill och framför allt Eric. Mmmm, Eric...


Väntar otåligt på att Tiina ska lägga upp Jakt-filmen. Har hört det tisslas om dess storhet och hur snygg den ska vara men har ännu inte fått en skymt av den. Länkar den här så fort den hamnar på Youtube.

Nästa tisdag ska jag, Linda och Emelie (än så länge) till The Studio och leka modeller lite. Stora klädproblem kommer genomgås den kommande veckan men det är positiva problem. Några tips? :)

Försöker även tänka på färger och fondväggar. Knepigt... Vart köper man bra färg? Vad behövs för att måla? Klarar okunniga tjejer av att spackla saker utan att huset rasar?

BTW, kollade på Paranormal Activity igår. Sjukt läskigt!!! Somnade inte på väldigt lång tid och vågade inte röra mig trots att jag höll på att svettas ihjäl. Fy satan vad otäck den var!!!

RSS 2.0