Nu måste vi fara... Ajöken, adjö, ajöken, adjö...

Hejdå, Linköping. Vi ses snart igen!

För det första: Nej, jag har inte kommit på sången själv i det förra inlägget! Obildade muppar, har ni aldrig hört Gör någon glad-låten förrut? Jezuz Christ alltså, är jag den enda som fått en ordentlig dagisutbildning?

Jag måste börja skriva här oftare känner jag. Det händer alldeles för mycket för att jag ska kunna hålla reda på allt och när jag väl placerar mina lösaktiga skinkor (Möhippe-citat) på datastolen för att knattra ner lite updates så kommer jag inte ihåg allt för det var så länge sen allt hände...

Vi kan börja idag och arbeta oss bakåt så får vi se hur mycket spännande vi kan gräva fram.

Idag ringer da boyfriend och tycker att vi ska ställa in Lost-maraton på fredagen för han vill göra nåt annat och undrar om jag blir arg. Som den omtänksamma flickvän jag är hittar jag på att det inte gör mig något och frågar vad han ska göra istället som är så mycket viktigare än mig. Då har sockerbjörnen nappat två biljetter till Hairspray och tänker bjuda tjejen han är intresserad av på musikal på fredag istället. Då jag insåg att det var mig han menade och inte Åsa (som är hans påhittade älskarinna) så lade jag ned åtalet och nu gläder jag mig inför musikalafton på fredag!!! Jag har en fin boytoy!

Jag har även rattat lite bil idag och utan att tuta i mitt eget horn, som det så fint heter på engelska, så är jag fruktansvärt bra på att köra bil. Det där jädra körkortet har inte en chans mot mig. Jag parkerade så att det var en ren fröjd att sitta i bilen och körde genom staden lika lekande lätt som en duva snappar weinerbröd på ett utefik.

Igår firade jag Lindas födelsedag i förskott. Vi glodde på Team America och hon fick skitbra presenter av mig. Sedan gick vi ut i fårhagen och blåste såpbubblor. Hon var dessutom en darling och hjälpte mig fota fram ett omslag till min bok. Blond Rajinna är ledsen över all stryk hon får - är temat. Litet smakprov här nedanför.

     


Angående den här boken har jag även lämpat över den på Sandra och lilla Lisa (som precis tagit körkort, den skickliga lilla vesslan), plus att jag har ett omdöme att hämta från Mr Ex Modernlärare... My gosh, hur ska det gå. Min teori är att han mest vill skratta åt mig in public eller låta män i vita rockar föra mig dit jag hör hemma.

I tisdags ringde Evelina från Din Sko/Ecco i Ringen Centrum och erbjöd mig ett eventuellt extrajobb så jag ska dit imorrn och visa upp mitt söta fejs. Plus att jag dessutom ska dansa på kvällen igen - Finally! Jazz för Elin (dyrt som fan) men vad gör man inte för att shaka bort de här bilringarna jag samlat på mig under sommaren.

I lördags var jag på möhippa. My buddy Emma ska gifta sig (jag är lagom avundsjuk) och vi tackade av hennes singelliv med lite picnic, gokart och gubbrumpa. Kroki är nåt alla borde prova på, man blir otäckt fokuserad när man väl får den där kritan i näven. Utgång med högljudda dinosaurier är något alla inte borde prova för det var en smula läskigare men vad gör man inte för sin gamla teaterkompanjon? Från Robinson-ren till Lysistrate och nu blir det rollen som proper, gift kvinna. Två och en halv vecka till bröllopet. Jag har förberett mig och är laddad till tänderna.

I fredags sade jag upp mig från mitt arbete. Det gjorde lite ont i hjärtat då de hade ansträngt sig med tårta och massa fint. Jag gillade mitt jobb. Det var kunderna jag hade lite svårt för... :) Fick mina fina armyboots och presentkort på Rusta - mycket lustigt... De har fått för sig att jag bara handlar där och jag får väl inte göra dem besviken nu när var så söta och fixade presentkort och allt. Jag har redan handlat lite ansiktsmasker och hårspray (till bröllopet, Emma, här tänker vi på allt). Var tvungen att gråta lite då jag kom hem för det var faktiskt väldigt sorgligt. Jag fick ett sådant vackert omdöme att jag trodde det hade blivit fel och min chef hade tänkt på någon annan. Pappret var så fullt med hedervärda egenskaper att jag blev alldeles rörd.
Jag tror dock att det kanske var dags att ta ett steg tillbaka så jag kan gå två steg framåt i nån annan trappa... Typ Din Sko... :) Min karriär skjuter i höjden...

Det är väl typ det... Massvis med saker som händer och sker. Det gick rätt lätt att minnas då man satt på en mörk buss upp till Stockholm. Det regnar utomhus (såklart att det är utomhus, är jag dum eller? Det regnar i bussen, Jessica... Idiot...) och jag har typ 100 kilos packning. Men jag är van. Stark som en oxfilé.

I helgen blir det dessutom romantisk weekend då Dan och jag firar att vi har varit tillsammans asalänge... 6 jävla år... Dags att gifta oss snart så vi hinner med att skilja oss. Det är ju så dagens samhälle ser ut. fast inte för dig Emma, du kommer att leva lycklig i alla dina dagar. Med kalla fiskpinnar och chokladunderkläder.

Och till alla er som var sweetizar (herrejesus, nu låter jag som en sådan där korkat, blonderad bloggare) och kommenterade så lovade jag ju er lite personlig kärlek, på tu man blogg.

Pappa: Bättre körlärare kunde man inte ha. Vi är ett oslagbart team.

Linda: Lilla gullefjun. Du är en sådan vacker modell. Jag skulle kunna ta kort på dig varje dag. Baka mycket amerikanska kakor nu!

Emma: The bride to be! Världens bästa recensent! Du får mig att framstå som väldigt djup och insiktsfull. I like it! Du kommer att vara så fin i vit klänning och snygga stövlar (köpta av mig) snart!

Emelie: Snart ses vi igen. Då blir det 'Flickan som lekte med elden', tycker jag bestämt. Och lite hederlig Hurry Curry!

Carro: Dumma Danshögskola. Du som är en sådan begåvning hade lätt dansat skiten ur det där patrasket som går där nu. Vi får trösta oss med lite godis och dansmatta någon dag!

Heike-Lisa: Våra liv fortsätter samma håll, jag lämnar dig inte ensam i sko-träsket. Dags för igelkottspromenad snart igen kanske?


RSS 2.0