Shoppinggalen, danssugen och lämnad vind för våg av en pojkvän som övergivit mig för Paris...

Shopping... My gahd!!! Vart ska jag börja... Eftersom jag inte fått shoppa av mig ordentligt på hur länge som helst så gick jag kanske lite till överdrift då jag faktiskt fick min första vettiga lön på år och dar... Jag rusade genast iväg till Kapphl för att raida deras Vintage Collection. Kom hem med klänning, pärlor, solglasögon, handväska och en kofta med söta rosor på.
Då Linda kom och hälsade på mig i helgen eskalerade det ännu mer. Vi åkte ut till Kista Galleria för att uppsöka New Yorker där jag hittade två svarta boleros som oxå fick följa med hem. Dessutom var Linda ond nog att tipsa mig om sidan http://www.eyeslipsface.se/ där jag råkade handla massa smink idag oxå... Usch på mig. Men skit samma, jag kommer vara snygg när jag är pank åtminstone...Som sagt så kom Linda till mig i helgen. Vi spendera lördagen med att först musikaldansa, traska runt lite på stan, äta China-mat ute Hammarby Sjöstad och sedan besöka Kulturamas avslutningsföreställning. Mycket modernt med hjärta och smärta men det fanns ett par riktiga höjdpunkter oxå. :) Blir ju såklart avundsjuk och vill oxå dansa igen och dessutom blir jag sjukt nostalgiskt. Det var ett år sedan jag gjorde det där själv... Det är fan nuts!!!
På söndagen gick vi och såg Bounce i Globen - sjukt bra!!! Trött i bena efter ståplats men överlag nöjd med hela äventyret!
Nästa helg blir det Globen igen men då Lade Gaga! Känns som att jag inte gör nåt annat än hänger i Globen... Var inte länge sedan jag var där och såg Depeche... Kanske ska bli mitt nya hängar-ställe...
Linda var mysig att ha här iallafall. My sweet little koalabear ska ju oxå gänga sig nu. Det är så sjukt orättvist egentligen. Alla får gifta sig men inte jag. Jag kanske är för dålig för att gifta sig med... Ingen som vill ha mig. Inte så där på riktigt iallafall... Jag är iallafall glad för alla som ska gifta sig. Jag ska ju vara tärn-girl i tjusig klänning.

Är ensam hemma... Sugen på att skriva men orkar inte starta datorn... :) Lat-gris är vad jag är. Skulle behöva flytta på kartongerna i soprummet oxå eftersom vår dumma förening inte vill kasta dem åt oss men jag väntar tills det blir mörkt så ingen ser att det är jag som har försökt lura dem... :) Men vad gör man inte när man inte äger nån bil och det är 100 mil till närmaste miljöstation. Ska fan bränna den där jävla wellpappen i trädgården, då kanske de slutar att gnälla...

Annars har jag varit duktig i dag. Städat och tvättat och grejat en massa. Lagat mat och plockat undan massa skräp. Liten klapp på axeln är jag ändå värd. Fast på nåt sätt känner jag alltid att jag inte gjort tillräckligt så länge jag har på mig mjukisbyxor när jag gör det. Jag skulle kunna måla hela lägenheten och ändå känna mig lat när jag lallar omkring i dessa oformliga ballongbyxor... Det är något magiskt med dem säkert, som svart energi eller nåt...Mina fina 50-tals-köp...


Jag lever ännu!

Jag är bara så jädra tråkig att jag inte ville besvära någon med min händelselösa existens. Nejvars, det struntar jag totalt i. Jag har bara inte orkat sätta mig ned och författa den exalterande historien som är mitt liv. :)

Idag kom det en man hem till oss kl 7 imorse och saboterade vårt hem. Och för det skulle han pengar till råga på allt! Han rev ned vår vägg som är mellan vardagsrummet och köket. Nu behöver jag mer manlig hjälp för hur jag ska hantera de fula kanterna... Någon frivillig (pappa, det här är en uppgift för dig. Jag må vara händig men någon måtta får det vara!)
Apropå händig så har jag borrat som en jädra racermullvad de senaste veckorna. Min klena, lilla kropp kom i besittning av en ond borrhammare eftersom det är det enda som biter på dessa panikrumsväggar. Det första jag gjorde var att få betong i ansiktet, som ni minns, men nu har jag börjat vidta säkerhetsåtgärder. I brist på skyddsglasögon så får det bli solglasögon men jag skyddar åtminstone ögonen. :)
Jag har dessutom gått över till att pilla med elektriska saker, så som lampkablar med små, roliga koppartrådar i, ni vet såna där man skruvade ihop på tekniklektionerna i skolan. :) Och det gick bara åt en propp under hela proceduren. :)
Det börjar likna ett hem. :)

Nästa helg kommer Linda hit till mig och tankar lite friendship. Vi ska gå på Bounce och förhoppningsvis kan jag lura med henne på Kulturamas slutföreställning oxå. Jag är väldigt nyfiken på kundvagnsnumret... :)
Min bästa vän har f.ö läst klart my masterpiece idag och jag är så glad för det. När jag började klottra ned Alvernas Tystnad för en sådär 6-7 år sedan så var hon den som fick läsa allt vartefter det hamnade på pappret. Hon är nog lite anledningen till att jag fortsatte skriva för hon var alltid så snäll och sa att det jag åstadkom var bra. :) Hon var även så söt och posade åt min tänkta Rajinna-bild. Mixrade lite med den idag och så här blev det.BTW, någon som kollat in Kappahl's vintage collection? Hur snygg som helst!!!! 50-tal och små blommor överallt. Jag tror jag börjar bli en liten hemmafru. Eller så är det någon form av bearbetning av min skräck inför att för alltid vara sambo och aldrig uppgraderas till en liten Mrs som gör sig gällande...
Check it out! Kan ingen ge mig lön snart???


RSS 2.0