Ny internet-favvo och fasa/exaltering...

Shoppade på www.forever21.com för nån dag sen. Fick ju äntligen tillbaka på skatten och det började bli bråttom att hitta en klänning till Lindas bröllop. Trots att frakten gjorde riktigt jävla ont så var det värt det. Blev både klänning och 2 diadem + en jättefin ring.
Ang min skräckblandade förtjusning så fick min kära sambo för sig att jag skulle stå som ensam förare för vår hyrda semesterbil... och det är inte allt. Min jungfrufärd (första gången på egen hand i en bil) ska företas på onsdag då jag ensam ska hämta helvetesmaskinen och köra den tillbaka till Stora Essingen. "Jättelätt", ska det tydligen vara. Bara E4:an och sen Essingeleden. Ha, tjena... Hello Haparanda snarare.

"Dan, jag ser ett jättestort torn och en jävla stenbåge mitt i en rondell... Det ligger baguetter på gatorna och folk ropar 'merde' efter mig... Kan du komma och hämta mig? Jag tror jag missade min avfart..."

Kommentarer
Postat av: Dan

Det är först stora vägen västerifrån in mot Stockholm över Tranebergsbron och sedan E4:an/Essingeleden (Essingeleden är en del av E4) :-)Det kommer att gå jättebra

2010-08-10 @ 14:55:29
URL: http://roligasaker.info
Postat av: Linda

Råkade skicka innan jag skrivit ngt, så nu testar vi igen :) De drack True Blood så det anser jag vara en referens, även om den inte var så stor. Och nej, har inte sett senaste avsnittet, nu blev jag ju jättenyfiken! Har förresten läst ut böckerna. Har bara allra sista kvar men den fanns inte på biblioteket. Kram

2010-08-19 @ 13:30:58
URL: http://honeybottoms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0