"Det här ska bli den bästa julen någonsin!"

Det här måste ha varit ett av mina mest händelserika år. Först tog jag körkort i somras, kom in på utbildning, skippade utbildning till förmån för danslärarjobb, blev dumpad, blev ickedumpad och nu på julafton blev jag friad till. Knäböj och allt...
Det blev den bästa julen någonsin. Jag och min fina Dan ska gänga oss. Inte just nu men om ca 1½ år förmodligen. Jag ska gifta mig. Det är lite coolt, tycker jag. Och att det till på köpet blir med någon som är så fin och underbar som min boyfriend, det är lite extra coolt.
Fick ett fint smyckeskrin som såg ut som en sko, och i det låg två ringar. Nu är det 'bara' symbolringar i silver men 5/1 ska vi gå och välja vilka vi ska ha på riktigt. Så nu är jag trolovad. Jag har en fästman. Det känns riktigt najs. Det underliga var bara att jag gått och väntat i 7 år på ingenting, sedan går det nästan åt helvete och när det slutade gå åt helvete så bara hände det på ett par månader. Värsta skrämseltaktiken... :)
Jag älskar känslan av att nu är det på riktigt. Nu kör vi! Go team Dan och Jessica!
Jag blev lovad den bästa julen någonsin och det blev det. Jag är förlovad med min finaste älskling! Wiiihooo!!!
Massage, morotskaka och massa fina utvärderingar!

Sköööön dag idag. Tog nyss långt, varmt bad, åt morotskaka och läste en av mina nya eländesböcker. Mitt på dagen fick jag gratis helkropps och ansiktsmassage av en tjej på mitt jobb som utbildar sig till massös. Hur underbart som helst. Kom ut helt oljig och mjuk. :)

Apropå ingenting. Har på Svenska Hollywoodfruar i bakgrunden. Hur vidrig låter inte Anges Nicole då hon försöker sjunga? Jag tycker synd om människan.

Var ett tag sedan jag skrev, jag är så lat. Får jag tid över så sover jag istället för att skriva blogg men nu måste jag ju berätta om allt spännande som händer i mitt liv.

Förrförra helgen var jag hemma i Linköping. Gick på musikal med Linda. Vi åt tapas och såg Sideshow som handlade om ett par siamesiska tvillingar på en freakshow. Helt ok men inte det bästa jag sett. Det kan aldrig bli helt rätt då första numret är överlägset bäst. 'Come look at the freaks' är min nya favvolåt just nu.

 

Och på tal om musikalnummer så försöker jag de här sista dagarna planera in vilka låtar vi ska jobba med till dansföreställningen nästa år. Vill göra många olika grejer, inte 10 jazznummer på raken. Så jag har lite olika idéer. Men att koreografera typ 10 nummer, det kommer bli kämpigt.
Har haft utvärdering med mina elever nu och jag blir helt rörd över vissa saker de skriver. En del är rörande positiva så jag blir helt varm i hjärtat av glädje då jag läser alla lovord. :) Mys!!!

På torsdag åker jag till Linköping tillsammans med min fina sambo. Vi ska fira jul tillsammans igen. Då jag tänker på hur det skulle ha känts nu ifall vi skulle fira på varsitt håll så blir jag kall. Det finns ingen jag alltid vill ha i min närhet förutom Dan. Han är verkligen min själsfrände. Jag älskar honom.

Ska bli så skönt med jullov. Firar julafton i Linköping och sedan nyår i Stockholm. Ett par välförtjänta veckor med ledigt och sen kör vi igen, en ännu hetsigare termin.

Får se om jag får skäll imorrn. :) Har medarbetarsamtal.

RSS 2.0