Dåliga vibbar i luften just nu

Jag har blivit tillfrågad om jag vill vara hårmodell för Björn Axén nästa helg. Jättekul så jag har tackat ja än så länge men jag tycker allting i mitt liv blir lite halvkasst just nu så jag är nervös för resultatet. Hade det varit för ett par månader sedan så skulle det ha blivit skitsnyggt men med mitt nuvarande flyt så blir det säkert kort och får mitt ansikte att se ännu mer äppelkindat ut... Men det verkar ändå kul.

Annat oflyt: Min lön. Jag ska punga ut med dubbelt så mycket som trillar in och ändå går jag på bokrea och handlar upp mina hyrespengar. Men jag fick 2 najsiga kokböcker med massa choklad och brownie-gott i.
Jag skulle kunna bli en liten bagare, det tror jag att jag skulle passa som. Få göra söta kakor och rosa muffins hela dagarna. Cch vara hemlig författare om nätterna och dansare om helgerna.Fast jag har lite jobb på gång eventuellt. Fick ju inte Feet First-jobbet men de ville kanske placera mig i Sollentuna på ett nystartat Skopunkten istället. Najs att få va med från början isånafall, ska dit på måndag och hjälpa dem att packa upp varor.
Och nästa helg ska jag hålla i streetshow-dans på sportlovs-öppet hus någonstans ute i ingenstans. Kan bli kul men som sagt, med min tur, så har jag inga höga förväntningar.

Våra möbler har förresten kommit. Snabbare än jag väntat mig, de sa tidigast vecka 10 men vem är jag att klaga. Ska bara betala dem så kör de hem dem till oss sen. Ny soffa och matbord. Fett najs!

Och snart fyller min kära sambo år oxå. Blir lite gammal men jag gillar honom ändå. Han är fortfarande en unghäst som måste tämjas, i mina ögon. :) Fest blir det. Hälften av gästerna har inte svarat - typiskt svenskar! Lite dålig uppslutning, tycker jag oxå än så länge men det blir nog bra ändå. Mamma, Jimmy och Mattias kommer, samt Lisa och Emelie. Får se om det blir några mer av my people. Det blir ju skitgod mat, bra underhållning och trevlig sällskap. Är det nåt att missa? :)

Så här fina blev förresten mina väggord som jag skaffade mig på Boom! Jag råkade oxå komma hem med nya handskar, jeans och en kavaj som jag blev helt kär i. Inte alls vad jag brukar gilla men den hade nåt jag fastnade för. Lite bohemig på nåt sätt, somrig och mysig i ljusgrönt linne.
 


Kommentarer
Postat av: Dan

Lite gammal????!!! Nu blir det smisk! :-)

2010-03-01 @ 10:33:08
URL: http://isfolket.margitsandemo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0