Jag skulle verkligen bli en kass lesbian...

Alla Hjärtans Dag! Dan och jag har vart på förmiddagsbuffé på Berns, dels för att fira att lägenhetsaffärerna är klara men oxå för att hylla vår kärlek. Det gjorde vi genom att gå om varandra kostant då det var dags att fylla på mat så vi sa kanske 3 meningar till varandra allt som allt under den där brunchen... :) Men, men, man kan vara tyst och kär oxå...
Berns är ju rätt duktiga på mat, måste man säga, det är nog bara jag som är för okultiverad för att kunna uppskatta alla konstigheter de hittar på. Som ostron... Min kära sambo har ofta slängt sig med det Östermalms-pikanta citatet 'Att äta ostron är som att kyssa en vacker kvinna... men det är fan inte på munnen'.
Jag valde idag för att äta mitt första ostron... eller ja, äta och äta... slaska i mig, skulle jag väl vilja kalla det. Och det säger jag bara, ifall det är sant det där med att det ska vara som att kyssa damer down there så skulle jag bli en usel lesbian! Yiack!!! säger jag bara. Kallt, blött och slemmigt plus att det smakade sådär konstigt odefinierbart...


Det var definitivt mitt första och sista ostron och det fick mig inte att börja nära mina homoerotiska fantasier direkt. Det var mitt första och sista ostron någonsin, det kan jag nog lova. Läskiga, jädra blötdjur!
Men jag var hot iallafall. Lade på mig mitt snygga ansikte för att påminna Dan om att jag är mer än bara mjukisbyxor och slafskammat hår.

Resultat, jo, jag tackar jag! Än har man 'det' allt!Alla Hjärtans Dagen fortsätter med mamma Hörning kommer hit för att de ska sitta och betala räkningar tillsammans. Ah, romantik... :) Men sen blir det Dr Parnassuss på bio ikväll. Popcorn, biotafs och Johnny Depp, det är fan kärlek så det förslår.

BTW, jag ska på andra intervju för Skopunkten Feet First på tisdag! She liked me. :)

Kommentarer
Postat av: Gealach

Jag har inte ens vågat försöka med ostron, det var modigt av dig, tycker jag! :-)Lycka till på intervjun!

2010-02-14 @ 14:38:29
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: Carina

Hahaha härligt att du vågade prova gumz!! stor medalj till dig för det! Har inte provat än men ska nångång! ;)Men du...så illa kan det inte vara att vara lezbian så vida man inte går på "grönlänningar" som dig då! "kallt" osv. ;)

Låter som ni hade det mysigt ändå fast det blev omspring :) Glömde säga du är urrrrrrrrrrrrrrrr tjusig på bilden!!! som en moviestar ju!! ;)

Kram Carina

2010-02-14 @ 17:17:16
URL: http://www.mediumcarina.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0