Nu klämtar klockarna för...

Nu är jag sjuk så jag roar mig med att skriva lite blogg även om t.o.m det känns som ett stort arbete... Lata mig... Fast igår fixade jag det jag skulle. Bokade in riskettan och postade brev som bekräftar att jag vill bo i Piteå... Vilket jag verkligen, verkligen vill... Åtminstone om det inte finns möjlighet att bo någon annanstans. Riskettan sker på lördag. 3½ timme med föreläsning om att 'Du skall icke köra motordrivet fordon då du har intagit rusdrycker eller sniffat lim'. FUN!

I helgen var jag hemma för lite quality-time. De flesta förfasade sig över den kommande emigrationen till kallare trakter och frasen 'Vi kommer ju aldrig att ses mer' var vanlig. Det hade varit trevligt med ett 'Vi kommer hålla kontakten ändå, inga problem' eller så är det helt enkelt så att flyttar man norrut så blir man automatiskt en outcast. Jaja, jag tänker ändå fortsätta att ta mig till Luleå, därifrån till Arlanda, vidare till Stockholm och sedan ibland till Linköping... Ohmygahd, vad har jag gett mig in på. Jag hinner ju vara hemma typ 1 timma innan det är dags att åka igen. Om jag ens har råd att åka hem. Precis när man börjat få en på snudd-till-anständig lön så ska man leva på skräppengar igen. Fast iofs, de har bara ett enda sushiställe så jag kommer inte behöva göra av med pengar iallafall... Bara ett enda!? Ohmygahd, vad har jag gett mig in på? Det kommer ta lång tid innan jag har anpassat mig ordentligt, det kan jag lova...
Men nu tar vi ett steg ifrån min hysteriska flytt-ångest (jag vill verkligen inte flytta till denna gudsförgätna frysbox) och pratar om allt spännande som hände i helgen. Jag körde bil för första gången på typ 8 månader och det var inte mycket som försvunnit, jag hade blivit lite gasförtjust igen bara men det kan jag vänja mig av med. Firade Toves student hela fredagen i hällande regn och Lisas stundande bröllop med en mysig möhippa hela lördagen.

Hela fredagen (jag, kusin Mattias i sin fina uniform, lillebror Jimmy och student-kusin Tove):Hela lördagen (jag och Lisa på Kniv & Gaffel):Fredagskvällen avslutades med att mormor blev arg på Mariocart och inte fick titta på fotboll, samt ett par omgångar Besserwisser (lite som TP men med fler kategorier och inga tårtor). Vi lärde oss att Sven Nordqvist har målat Mamma Mu-böckerna och att Martin Scorsese inte regisserade en enda jävla film.
Lördagen var full av chokladfontäner, bad, plastfiskar, pojkband och massa mat.

Söndagen och måndagen spenderade jag med att hjälpa lilla Linda att förfärdiga inbjudningar till hennes stundande bröllop (vad är det med människor, är jag den enda som inte är värd en liten ring och en vit klänning?). De blev superfina. Först var vi dock tvungna att springa på två expeditioner för att fixa tårtpapper och lim som Linda inte visste att man behövde för att klistra saker. Det hela började sedan med dåligt återhållen frustration från min sida men efter ett tag kom jag på hur de där jädra tårtpapprena skulle klistras utan att hela jag oxå fastnade på korten. Mitt förslag om att överskriften skulle vara 'Nu klämtar klockorna för...' mottogs med måttlig entusiasm, likaså 'Nu blir drömmen sann' eller 'Nu knytar vi banden'. Om man inte kan vara äckligt cheesy på bröllop, när ska det då ske? Här är lite resultat iallafall.

   


Kommentarer
Postat av: Linda

Du förtjänar visst det och dessutom har vi redan bestämt datum för dig :)

2010-06-19 @ 10:32:06
URL: http://honeybottoms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0