Dontcha let nobody try to steal your fun 'cause a little touch of lipstick never hurt no one

Igår var en rolig dag. Jag uppträdde på Göta Lejon - jajamensan, fint ska det vara - och dansade till Hairspray och Footloose för allt vad jag var värd. Jag lade min irritation åt sidan över de männsiskor som alltid låg en 8:a före i musiken och körde järnet istället. Emelie och jag gjorde fina Hairspray-frisyrer på varandra och sminkade oss rockiga till Footloose. Vi var fan bäst. Bilder kommer då Emelie (som var dokumentäransvarig) har laddat upp dem. Det var skoj iallafall och jag vill redan uppträda mer. Älskar den där jädra scenen!!!

Förra helgen var det intagningsprov till Pitåes danslärarlinje. Svar på om man har klarat dansprovet ska komma nu i veckan förmodligen. Jag hoppas och icke-hoppas samtidigt. Kul att flytta till värsta off-staden när man precis börjat bli hemmastadd i nya lägenheten... För 4,5 år... Fast sen är man ju danslärare isådanfall med en riktig lärarexamen. Som andra ämne skulle jag helst vilja ha drama. Fatta vilken poppis lärare man skulle bli. Flumläraren som aldrig ger prov utan bara gör roliga saker hela tiden... :) Jag är nog gjort för att vara flummig konstnär konstant. Kunde jag så skulle jag lalla omkring i fladdrande tyger och fjärilar i håret för jämnan, plinkandes på en gitarr, sjungandes Kumbaja. Fast då blir man nedslagen så lätt och jag är allergisk mot stryk så jag gör som samhället vill och klär mig i jeans fast jag egentligen är en jävla hippie.

Samhället ville dessutom att jag skulle göra av med lönen på smink och skor denna månad så det gjorde jag. Tips: Max Factors maskara 'False Lash Effect' är snorbra. Min nya favorit. I övrigt köpte jag massa skojsigt ifrån roliga Elf igen.Och skor då... Freja och Ella fick bl.a följa med hem... Låter som värsta trafficking-historian men de har döpt skorna till det på riktigt. Herrskorna är ännu värre, de heter typ Torkel, Eskil, Rune etc...

 


De svarta ballerinorna och de rutiga skorna är verkligen jättesköna så jag är nöjd än så länge. Tog Sex and the City-skorna som personalskor sen men jag har inte gett dem en provåkning ännu.

BTW, måste bara visa min fina kaka som jag förfärdigade i veckan. Min snälla chef slutade för att stötta en annan butik under ett par månader så då fikade vi lite och sa hejdå i tordags. Bakade jordnötssmörsbrownies. Gott men som en ovan browniebakare tog jag ut dem lite för sent enligt mig själv, hade velat ha dem lite kladdigare men själva smaken var helt godkänt. Så här smarrig var den innan den åkte in i ugnen. :)
Jag kan även passa på att förtydliga (eftersom Emelie trodde det var vitlök) att det är macadamianötter som ligger ovanpå. Jag hittade inga osaltade jordnötter så jag tog mina favoriter istället.

 


Danshögskolan kan ta och suga mitt... Nej, det blir för snuskigt...

De kan dra dit pepparn växer, det var det jag skulle säga... :)

Jag ska nämligen bli famous author!!! Detta mail hade jag fått då jag kom hem och då gav jag faktiskt blanka fan i ifall Danshögskolan nobbar mig i år igen - Vilket de gjorde men det är ju deras förlust.

Click it up för att ta del av min triumf! :)


Good week!

De senaste dagarna har varit en ren fröjd i princip. Fint väder, mycket energi och inspiration. Jobbade måndag-tisdag och gjorde om först barnavdelningen och sedan herr. Tiden flög förbi och allting blev så fint så. Eller... jag blev nöjd iallafall. :) Skrev roman på bussen dit och hem bägge dagarna och koreograferade vackert oxå.
Men idag toppade jag mig själv lite. Gjorde något jag skjutit upp hur länge som helst och det var att ringa till körskolan och boka in en intensivkurs så vecka 27 kommer jag till Lkpg och sedan gör jag teoriprov och uppkörning 26 juli. :) Min semester blir en körkortssemester helt enkelt men det ska bli lite spännande. Håll tummarna för mig.

Och håll tummarna imorrn för imorgon ska jag bli förnedrad av Danshögskolan för tredje året i rad och sedan på fredag-lördag så ska jag göra ännu mer dansprov inför Pieås danslärarlinje. Undrar vilken glass jag ska vräka i mig då de ratar mig den här gången... Tips mottages tacksamt... :)

Nu ska jag fortsätta försöka göra solo. Ingen musikal-låt den här gången men Disney, vilket oxå är good karma. Hoppas det går vägen. Skitbra låt iallafall. :)För att sammanfatta det hela: Bra arbetsmoral, kreativitet och körkort. Go me!!!


Ah, the good, old days...

Linda och jag leker musikal för alldeles för många år sedan. :) Vi är kanske inte världsbäst men vi är fan inte sämst heller och vi har så äckligt roligt när vi gjorde sånt här och har det fortfarande. Vi borde släppas in i musikalvärlden, vi skulle köra över allihop!


Om jag hade sältrosor och en pinne i näsan skulle inte jag heller vara så jävla snygg...

Ännu ett oförglömligt citat då Dan och jag diskuterade olika folkslags åldrande. Han tyckte att eskimåer och aboriginer aldrig var snygga, oavsett hur gamla eller unga de var, jag kontrade med detta...

Vi var på romantisk kryssning i söndags. Hundra miljoner sura pensionärer var oxå på romantisk kryssning men vi var mest inlåsta i hytten så de störde oss inte allt för mycket. Enda gången det höll på att bli bråk var då en tant bumpade in i mig i taxfree'n, jag sa förlåt (trots att det inte var mitt fel) och hon gav mig onda ögat... Tantjävel...
Vi bodde i svit, fick vin i minibaren och en spegel i taket... Vad tror de att vi var där för, pervon? Det blev aldrig nån fejksol eftersom den kostade massa pengar och var ganska liten (och upptagen av sura pensionärer) men vi roade oss ändå. Vi kollade på film och åt taxfree-godis tills vi var helt runda.
Mysigtmysigt var det iallafall och det var ju tanken så mission accomplished.


  

Kryssningen slutade som vanligt, dvs trött och nedsölad med diverse onämnbara kroppsvätskor...


I'm freaking rich here...


Ville bara visa min nya, fina klänning!Tada!!!
Sen ska jag plåga er med ännu en kortfilm jag knåpat ihop. Jag skriver så fort jag får chansen nu så jag är mitt uppe i 'åh-jag-ska-bli-en-stor-författare'-mood för tillfället. :)

http://flixtime.com/video/detail/c577866ff127ee412c8df7394a4615vxLB8uCgiVj3Da6Ars1f/

Jag har hamnat i ego-branschen...

... och gjort en liten reklamfilm för min egen bok... :) Check it out! Jag lyckades inte bädda in den så ni får bara en länk... :)

http://flixtime.com/video/detail/922ad5735e148c12a38b825a9873faic1Zuw43gRPdaKhrzVFt/play/

BTW, jag har ett hål i handen. Ännu en freakish skada jag ådragit mig. Blev så upprörd då jag blev anklagad för att vara lat att jag skruvade hyllor tills mitt skinn gick sönder. Skruvdragaren var en jävla mes så jag fick ju skruva i allt för hand och helt plötsligt så är min hand väldigt varm. Jag tittar och jag har helt enkelt nött bort skinn i min skruv-iver och det är fruktansvärt äckligt! Isch, isch!!!


Jag har alltid föredragit silver framför guld!

I love them!!! Nya skor har kommit in på jobbet och jag är lite förälskad... Vi flirtade en del igår men det blev inte så mycket mer. Det kommer dock komma en dag då jag inte kan stå emot längre utan släpar hem dem och behåller dem för alltid!Jag tycker de påminner lite om Manolo Blahnik-skorna som Carrie hade nån gång i Sex and the City...


RSS 2.0