Good week!

De senaste dagarna har varit en ren fröjd i princip. Fint väder, mycket energi och inspiration. Jobbade måndag-tisdag och gjorde om först barnavdelningen och sedan herr. Tiden flög förbi och allting blev så fint så. Eller... jag blev nöjd iallafall. :) Skrev roman på bussen dit och hem bägge dagarna och koreograferade vackert oxå.
Men idag toppade jag mig själv lite. Gjorde något jag skjutit upp hur länge som helst och det var att ringa till körskolan och boka in en intensivkurs så vecka 27 kommer jag till Lkpg och sedan gör jag teoriprov och uppkörning 26 juli. :) Min semester blir en körkortssemester helt enkelt men det ska bli lite spännande. Håll tummarna för mig.

Och håll tummarna imorrn för imorgon ska jag bli förnedrad av Danshögskolan för tredje året i rad och sedan på fredag-lördag så ska jag göra ännu mer dansprov inför Pieås danslärarlinje. Undrar vilken glass jag ska vräka i mig då de ratar mig den här gången... Tips mottages tacksamt... :)

Nu ska jag fortsätta försöka göra solo. Ingen musikal-låt den här gången men Disney, vilket oxå är good karma. Hoppas det går vägen. Skitbra låt iallafall. :)För att sammanfatta det hela: Bra arbetsmoral, kreativitet och körkort. Go me!!!


Kommentarer
Postat av: Heike

Jag håller tummarna för att körningen är ett område där du och jag INTE är lika./Lisa med fyra uppkörningar i bagaget.

2010-05-19 @ 17:13:15
Postat av: Anonym

heja jessica!!!

2010-05-19 @ 19:58:08
Postat av: Carina

Håller alla tummar både för uppvisning och körkort!! ;)

Kram Smulan <3

2010-05-19 @ 21:58:48
URL: http://www.mediumcarina.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0