Frityrparty och pyssel!

Jag ser rätt bra ut
Och är jävligt smart
Gillar kultur och allt romantiskt och rart
Mitt liv det skulle kunna va underbart
Men jag... jag har ingen pojkvän! Fan!
Det är skit att va jag!
Det suger så fett!
Nejvars, inte helt och hållet. Men just den biten suger apballe... (Jessica! Så säger man inte!) Ooops, sorry. Det suger primalgenitalier då...
Men jobbet suger inte. Jag har det rätt bra. Jag har bara väldigt dåligt med tid att hitta på nya saker. Jag har massa idéer och så men ingen tid att praktisera dem riktigt.
Igår gjorde jag hattdansen med min bästa grupp. In style and rhytmh (den gamla klassikern med Tom Jones). Jag hade med mig hattar till alla och det blev kanoners. :)
Sen hade jag en liten tjej som viskade till mig "Du, när jag blir bättre på att dansa, kan inte jag få tävla för dig då?"
Det tävlas ju nämligen ganska mycket i denna stad så det handlar lixom inte om dans som konstform utan man ska vara bäst hela tiden... Jag är inte totalt bekväm i detta men jag får väl försöka omvända dem lite. :)
Sen har jag även haft äventyr med mindre dansglada barn men börjar jag på den historien så kommer jag bara reta upp mig och det blir inget bra. :)

Har ägnat hela dagen åt att röja i lägenheten. Har satt upp nya steghyllan och gjort den fin, satt upp tavlor och klockan, kastat kartong, dammsugit. Avslutade det hela med att läka min friteringsabstinens. Kasta både kyckling, räkor och lökringar i denna gudbenådade maskin och rörde ihop olika dippar till det. Nu är jag fet och mätt som en jädra säl.
Dipparna blev goda. Basen för de tre olika varianterna var gräddfil, salt och vitpeppar. Sen hade jag i 1.) mosad avokado och citronsaft. 2.) chilisås och vitlök. 3.) smulad fetaost.
Testa. Blev jättegott. Testa dock bara typ en gång per år annars drabbas ni av kärlsjukdomar...

Ska visa bild på hur fint jag fixat snart men jag får inte in bilderna på den här stenåldersdatorn så det får vänta tills imorrn. Då ska jag till Stockholm igen och dansa för Elin. Vi tränar inför 'Mormor gråter' som har premiär i slutet av oktober. Kom och kolla. Det kommer bli en succé.

Förrförra helgen var Linda här och hälsade på. Det regnade och vart allmänt otrevligt ute men jag tvingade ut henne på shoppingrunda iallafall. På vägen hem fick vi stanna och köpa vantar för att klara oss eftersom bussarna slutade gå typ 1½ timme innan affärerna stängde. Jävligt clever om jag får anmärka på det systemet.
BTW, Linda tipsade om den jättebra sajten www.listentoyoutube.com där man kan skriva in youtube-adresser och konvertera till mp3-filer. Jag har ägnat veckan åt att lyssna på gamla barnprogramsintron etc som jag inte har hittat nån annanstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0