Mer materiell lycka!

Mitt sovrum är redan färdiginrett i mitt huvud. Här är våra nya sängbord och en bänk som ska stå vid fotändan. Jag tänkter vitt och riktigt fin, lite ljusare än klarblå färg på väggarna.
Ny säng på g!

Beställde vår nya säng idag. Jag har slutat kolla med Dan om det är ok för han är helt omöjlig att få tag i. Värsta under-jorden-mullvaden. Vägrar ha sin telefon på sig för den är för stor och lätt att sätta sig på men den är ju så cool så det är ju självklart just den telefonen han ska ha fast han inte ens hör den då det ringer. Män, säger jag bara!

Här är våran nya romantiska säng. Lite gay kanske men så går det då man inte svarar i telefonen!För övrigt så väntar jag nu på att få bli gudmor.

Bästa med att bo en liten stad är att man lätt hamnar i tidningen...Min första produktion bevakades hårt av Söderhamns journalister. :)

My gosh vad nervöst och vad roligt det var!!! Hade riktigt så där mellanstadie-ont-i-magen på fredagmorgonen och var helt hispig men premiären gick bra. Fullsatt och jätteduktiga elever! Lördagen gick nästan ännu bättre för då visste jag att det skulle gå vägen. :) Det var sjukt kul. Jag glömde nästan bort att vara lite avundsjuk på alla som fick stå på scenen för att jag var så stolt över hur duktiga eleverna var och uppfylld av att jag faktiskt satt ihop hela spektaklet på egen hand. :)
Fick jättefin respons och omdöme i artikeln som jag ska lägga upp så fort jag scannat in den.

Det finns inte riktigt ord för hur hur mycket fina känslor som fick plats under den här helgen. Detta tänker jag göra igen. :)

Bilder från Söderhamnskuriren, tagna av Fredrik Björkman.

We Will Rock You


Singin' in the Rain


Phantom of the Opera


The Nicest Kids in Town


Go, go, go Joseph


Tre små katter tar upp kollekt


Hot Patootie - Bless my Soul


Footloose


We Will Rock You


Över 80 elever kör Grease Lightnin' som finalnummer


Phantom of the Opera-gänget


Två gigantiska rosetter men ganska olika approach...


Singin' in the Rain-slut


Rum Tum Tugger ifrån Cats


Stolt som jag vet inte vad. :)

Söderhamns hemsida!

Hade förra veckan detta på sin första sida. Bilden är tagen av moi. Klicka upp dem vetja. :)
New is always better...

Som Barney skulle ha sagt...
Svårt att hitta snygga kilklackar... Hoppas de är fina i verkligheten. Jag vill ha ett par till sommaren!

RSS 2.0