Ögonsten!

Måste visa vad jag hittade att hålla i i Linköping senast. Så fin och söt! Jag vill nästan oxå ha en! :)

 


Saker man hittar ute i världen...

Detta tyckte jag var charmigt...Samuraj och tempelriddare är ju typ samma sak...

Eller om man vill ha nåt att dricka... Hittade inne på Coop. Mums!


The future's got a million roads for you to choose...

... but you walk a little taller in some nya shoes!

Inhandlade på skopunktens hemsida!

Cutecakes!

Morotskaksmuffins!Med mitt fina cupcakefat från clasohlson! Totally necessary sak att ha hemma!

De påminner mig om en bok jag hade som liten. Det handlade om en massa barn, några bodde på ena sidan landet och hade bara ljusblå kläder och de andra bodde på andra sidan och hade bara rosa kläder. En dag kom en pojke med randiga kläder i både blått och rosa. De gillade inte att han tyckte man kunde ha både färgerna så han fick en sten i huvudet eller nåt och började gråta. Det slut dock lyckligt med att alla barnen färgade kläderna lila och blev enade igen. Inget om att det är ok att vara unik eller något annat fint men den var väldigt fint tecknad. :)

Long time, no shit...

Bakar igen. Denna gång för att fixa måndagsfika till måndagsmötet. Finns det inte där bryter hela arbetsplatsen ihop i princip. Vet inte riktigt varför men man hänger på och blir väldigt upprörd då den där torra kransen inte finns där... Fast jag oftast inte ens äter den... Jag går all rainbow on the måndagsfika iallafall. Tadadada!Snart är terminen slut. Jag har haft skoj och jag kommer tillbaka nästa termin oxå. Då är det ju dags för alla möjliga föreställningar igen. Jag har några nya grupper som ska bli spännande att jobba med inför teatern!
Har ett hum om vad som ska ske men än så länge är det hemligt. Jädra tjat dock om 'vad blir det för tema?'. Det går inte en vecka utan att jag blir tillfrågad ifall jag bestämt vilken dans de ska göra. :)Nu är mitt babygudbarn 'döpt' oxå. Leon something something Ring. Nej, jag vet faktiskt vad han heter, sen om det är i rätt ordning är jag inte hundra på men att han heter Leon är jag åtminstone med på. Jag skämde bort honom med en hög presenter. Bl.a ett vetevärmardjur som jag i efterhand är en smula avundsjuk på. Jag vill oxå ha en gosig, blå dinosarie att värma magen med.
Dan och jag åkte ned till Linköping för att fira honom och höll på att kasta tårtan gå golvet. När vi skulle fotas med honom grät han. Typiskt. Nu kommer jag förevigas som den onda fe och godmodern i den där boken för all framtid.Tittar om på säsong 1 och 2 av Glee. Gråter ju för fan i vartenda avsnitt, det är alltid nån som ska hålla på och sjunga tårdrypande och ha problem som man dras med i. Har blivit en sådan mes.
Har även sett Motorsågsmassaker, alla 6 filmerna som finns. De flesta var apkassa och jag tyckte det var fruktansvärt oläskiga men nu kommer jag på mig själv att tro att det där motorsågsljudet ska komma när jag går ner i källaren och det vill jag inte! Jag vill inte bli itusågad av en socialt missanpassad halvtransvestit med motorsåg.
Dan har åter gett sig av så han kan inte skydda mig heller. Han åker till London för att... jag vet faktiskt inte. Ta igen förlorad ungdom eller nåt, jag fattade inte riktigt. Kan vara mysigt att vara själv ibland (får alltid mycket mer gjort då) men inte i en vecka. Vem ska då lyfta tunga saker?
Hittade den här bilden på oss. Jag tycker den är ganska mycket vi... :) Lite muppiga men ganska söta ändå. Vi ser dock ut som små valrossbarn med 20 dubbelhakor här men jag är stolt över vårt valrossförhållande. Jag står för det!Ses snart igen. Jag kommer hem i jul. Halleluja!

RSS 2.0