Margit Sandemos förlag hör av sig och säger så här:

Kjære Jessica Lindell,

Takk for henvendelsen med manus. Ut fra hvordan du beskriver romanen(e) dine virker det som om du skal vurderes i redaksjon for serieromaner/underholdningsromaner, som jo også er Margits gamle redaksjon …

Jeg videresender derfor manuset ditt og ber dem svare og registrere deg og du får da en kontaktperson der. Om du ikke skulle høre noe innen rimelig tid kan du kontakte ******** i samme avdeling.

 

Ønsker deg lykke til med bokprosjektene!

Vennlig hilsen

*************


Muffinsbakande...

Det slutade väl men vi hade en smärre breakdown nånstans där i mitten... Vi fick omgruppera lite...

Choklad-cheesecake-muffins... Gott men jävligt lömska...


Jag kom, jag såg, jag shoppade...

What is wrong with me? Just det... jag har noll självkontroll vissa dagar.
Clatshig rubik... amen fan jag vet inte. Kom på nåt själv!

Så, vad är uppe? Dvs, what's up?
 
Undrar för det första om folk stavar sämre nu än förut? Jag tycker alla stavar som muppar nu för tiden och knappt kan bilda riktiga meningar (En hemlis: Jag ville skriva 'grammatiskt riktiga' men visste inte säkert hur man stavade grammatiskt. En liten google-sökning visade att jag visst kunde stava till det så då är jag fortfarande berättigad att klaga!) Inget jag kommit på nu i helgen. Jag retar mig alltid på meningar som börjar med liten bokstav eller liknande. Sånt sticker mig i ögonen!

I fredags hade vi teambuilding-dag ute vid Flygstaden. Massa gamla lumpar-banor som jag inte kunde låta bli att klättra i. När det kommer till sådant blir jag som ett barn igen. Jag vill väldigt gärna klättra på saker och hoppa och krypa. Love it!
Vi började med lite samarbetsövningar men det var på eftermiddagen det blev riktigt kul. Då fick vi kastade oss huvudstupa i armarna på varandra. Alla utom den som skulle hoppa stod på två led mitt emot varandra och höll i varandras armar så det blev som en nät. Det var bara att kasta sig! Toppenkul.
Många sådana där blind-leda-övningar också. Jag gillar att vara blind, det är spännande. :) Det är säkert offensive mot någon men vad fan, ni fattar ju vad jag menar, jävla pk-muppar.

Nästa helg kommer nog mamma och lillebror och hälsar på. Ska kolla in huset och softa lite i metropolen Söderhamn.

Idag har jag varit duktig. Satt ihop den där stora bokhyllan igen alldeles på egen hand. Packat in saker i den och rört till en massa men det är en del i processen. Det kommer bli fint eventually... Jag lovar.
Har börjar bröllopsplanera oxå. Kommer försöka göra en bröllopsblogg så småningom som kommer gå under namnet badideabride.

På senaste tiden har jag matats med riktigt dåliga filmer. Dan och jag letar skräck vart vi än kommer åt och nu börjar de bra ta slut... Nu är det bara de där kassa kvar... De där som man verkligen känner att man slösat bort sitt liv på. Jag varnar er redan nu för Flu Birds. Man önskar att man typ slickat på en tidning eller nåt istället för att kolla på den skräprullen!

Dags att sova kanske? Jobba hårt imorrn ju! :)RSS 2.0