Blåsrörsplaner och jättejättemycket situps!

Idag har jag sjungit progg. För att liva upp stämningen på vägen ut till min första lektion. Blev inte alls lika trött idag som förra veckan då jag jobbade i 11 timmar. Hade faktiskt riktigt roligt. Har gjort 1000000 situps tror jag fast det är ju bra. Jag försöker få my students in shape med lite lagom situps vilket resulterar i att jag gör lagom x3 typ. :)
Faktiskt riktigt roligt... det lät ju inget bra... Jag har ju väldigt roligt oftast på mitt jobb men idag flöt det liksom lite extra bra... Snälla, positiva barn, bra dans etc etc. Och Akademien måste jag ju säga var ett jävla bra påfund. Det är fantastiskt roligt.

Igår hade jag redovisning för 3 politiker om Artek. Efter det pizza och Saw-maraton. Sunt leverne... Inget är så tisdagsmysigt som att äta middag medan en död gubbe får sin hjärna uppsprättad. :)

Dan kommer hem imorrn igen. I like it. Äntligen en helg tillsammans. Jag har bestämt mig för att vi ska skjuta blåsrör. :) Och kanske se en film eller 2.

Jaha, vad mer finns att säga. Jag längtar till min lön. Så jag kan betala räkningarna. :) För det är så roligt.

Jag avslutar med att visa en bild av min vän Linda då hon var här och hälsade på. Och så min fina, übersöta gudson som hon förärat mig med. 
Jag lägger även in en bild på en spegel... För att visa hur ytlig världen egentligen är... and stuff...
Don't wanna be... all by myself... anymore...

 


Först då... Mina nya synder... Fast jag gör ju iofs en grej av att fortfarande handla på rea så det är ok...

Jaha, om man skulle ta och berätta vad som pågår i livet då... Börjat jobba på riktigt igen men lektioner och allt. Efter två veckor är jag så trött att jag är blå under ögonen vilket bådar gott för de 3½ månaderna som är kvar... Jaja, jag vänjer mig nog. Har försökt tänka över vad som kan hjälpa och vet innerst inne att det inte är energidryck, cola eller snickers som hjälper. :) Knaprar extra vitaminer, ginseng och nu även blutsaft eftersom jag hade järnbrist (förmodligen) ett tag då jag tränade mycket förut.
Jag kör hårdare med de stackars barnen nu men de verkar palla det. Känns skönt att få röra lite på sig igen.
Dansakademien satte igång denna vecka oxå. Hur kul som helst även om det känns som att vara små apor i en bur full med tonårstigrar utanför. Hoppas de får klart sin lokal snart så vi slipper en massa onödiga störningsmoment. Dansar modernt till "I'll do anything for love" vilket är riktigt mysigt. Och så kör jag rocktema till "Dead ringer for love" med de små så vi har nån slags Meatloaf-period just nu.
Har höjt mitt elevantal med typ 30 ungar oxå vilket känns toppen. Några nya grupper i år. Försöka lära sig ännu mer namn... Jag som är så kass på sånt!

Annan kul grej. Jag har haft tjuvar i min brevlåda. Kom på det och fick åka in till Coop 20.30 en kväll för att ordna ny brevlåda. Morgonen efter fick jag gå upp kl 6, borra hål i den och sätta upp den i hällande regn. Jävla muppar att inte kunna låta bli nåt så enkelt som nån annan post. Ibland är det fan berättigat med dödsstraff, tycker jag... Ska sätta upp en bazooka i brevlådan som går av då den inte öppnas med nyckelt så får vi se vem som vill ha mina räkningar sen... Satungar!

Klippt gräset idag. Jag gillar att ha hus men gräsmatta är sådär kul när den ser helt hippieaktig ut två dar efter att man klippt den. Fast det är inte lika kul att ha hus ensam. Dan kom hem i måndags men rymde igår igen och lämnar mig i idel ensamhet och misär. Jag tror inte att vi kan klassas som sambos längre snart, han är ju aldrig här...

Saknar Linköping ganska mycket nu. Vill komma och krama på mina fina vänner, pussa på min gudson Leon och gosa med lillebrors nya hund. Samt umgås lite med nära familjen. Det är nog det sämsta med Söderhamn, att det ligger långt ifrån de allra bästa människorna. :) Annars är det faktiskt helt ok. Jag trivs så bra i vårt nya hus. Ska lägga upp lite bilder på hur vi fixat iordning så småningom oxå.

Måste börja ordna bröllop oxå ju... Ojojoj...

RSS 2.0