Blåsrörsplaner och jättejättemycket situps!

Idag har jag sjungit progg. För att liva upp stämningen på vägen ut till min första lektion. Blev inte alls lika trött idag som förra veckan då jag jobbade i 11 timmar. Hade faktiskt riktigt roligt. Har gjort 1000000 situps tror jag fast det är ju bra. Jag försöker få my students in shape med lite lagom situps vilket resulterar i att jag gör lagom x3 typ. :)
Faktiskt riktigt roligt... det lät ju inget bra... Jag har ju väldigt roligt oftast på mitt jobb men idag flöt det liksom lite extra bra... Snälla, positiva barn, bra dans etc etc. Och Akademien måste jag ju säga var ett jävla bra påfund. Det är fantastiskt roligt.

Igår hade jag redovisning för 3 politiker om Artek. Efter det pizza och Saw-maraton. Sunt leverne... Inget är så tisdagsmysigt som att äta middag medan en död gubbe får sin hjärna uppsprättad. :)

Dan kommer hem imorrn igen. I like it. Äntligen en helg tillsammans. Jag har bestämt mig för att vi ska skjuta blåsrör. :) Och kanske se en film eller 2.

Jaha, vad mer finns att säga. Jag längtar till min lön. Så jag kan betala räkningarna. :) För det är så roligt.

Jag avslutar med att visa en bild av min vän Linda då hon var här och hälsade på. Och så min fina, übersöta gudson som hon förärat mig med. 
Jag lägger även in en bild på en spegel... För att visa hur ytlig världen egentligen är... and stuff...
Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, vilken fin bild :)

2011-09-22 @ 14:31:41
URL: http://linda.familjenring.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0