Snart dags för nivå 2!

Det här med poledance känns fan som min grej. Åma sig i små kläder, puta med rumpan och sånt är inget man ska vilja göra, det är lite tabu kan jag känna. Men det är ju så djävulskt roligt! Och nej, det är inte en massa otäcka män som sitter runt om och stoppar pengar i trosorna på en och man klär inte av sig ett enda plagg. Det är bara en själv som dansar för att man tycker att det är roligt. Jag dansar inte för nån annans skull än min egen. Hotpants är ett nödvändigt ont eftersom man måste få fäste på den där jädra pinnen med sin hud, annars glider man bara av. Det är sjukt jobbigt. Har aldrig haft så trötta muskler. Det är en väldigt konstig trötthet oxå... Man är inte anfådd eller ens särskilt svettig men man orkar inte lyfta armarna då man kommer hem. De har liksom gett upp för dagen då.
Så jag har alltså inte anmält mig till detta för att kunna tjäna pengar på striptease. Jag har ett jobb jag trivs alldeles utmärkt med och jag gör detta för att jag tycker det är tråkigt att gå till gymmet, för att jag älskar att dansa och för att jag faktiskt tycker det är kul att vicka på rumpan, vilket inte alltid är helt ok. :)
Om jag ska avslöja hemligheter kan jag dessutom erkänna att jag ibland saknar tiden då magtröjor var inne. Jag gillar små kläder! Stäm mig!

Så här het blir man dessutom av poledancing... Grr!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0