Supersweet!

Jag har en elev som åkte till Thailand över sportlovet och när hon kom tillbaka så hade hon med sig den här till mig. Är den inte jättefin? Och så himla gulligt gjort, tycker jag. Blev jätteglad! Tacktacktack!
Samma dag fick jag även massa fina ord så hela onsdagen blev en fantastisk dag. Jag älskar mitt jobb och alla dessa fina elever jag får arbeta med varje dag!
Sportlovsäventyr - Poledancing, författande och en tur till Sandviken!

Nice med lov mitt i all stress. Sportlovet började med sport faktiskt. Nämligen poledance. Hur kul som helst. Har nu gått 2 ggr och det är fantastiskt roligt och ibland lite knepigt. Åma sig och göra trick runt pinnen är lätt min grej! Sådana här fina märken får man av poledancing och jag kan bara tänka mig att det blir värre...Något annat underbart hände oxå på lovet. Nämligen att jag åkte till Sandviken och fyndade en möbel som gjorde att jag skrev klart min bok. :) Nu har jag en supernice författarhörna i mitt sovrum där jag kan sitta och korra igenom mitt mästerverk.
Möbeln är stor och då menar jag stor. Bilden gör den inte riktigt rättvisa. Man får lätt plats 2 pers i den. Tiggde till mig den för 1400 kr (de ville ha 1800 men skulle rymma till Kina dagen efter och hade lite bråttom).
Min bok blev asbra, precis som jag trott. :)Apropå bok så var jag med om nåt märkligt i veckan. Fick en faktura från Vulkan (print on demand-företag där min förra bok ligger uppe till försäljning). Det stod att jag inte betalat den förra fakturan och nu skickade de en påminnelse till mig. För det första hade jag inte beställt något och för det andra har jag inte fått en första faktura. Jag ringde dit och pratade med en snubbe som lovade att makulera den. Han var lite fundersam över att jag inte beställt något men jag sa att jag inte fått nån bok och det löste sig. Kollade mailen hemma och i september förra året hade jag kontakt med en kille som jobbade där. Han undrade om jag ville beställa en bok efter att ha hjälpt mig med några problem och jag skrev att jag skulle vänta någon månad med det. Jag tror nu att han tolkade det som ett ja, skickade en bok och att boken sedan blev snodd ur vår olåsta brevlåda som jag hade strul med i samma veva. Det betyder alltså att någonstans i Söderhamn sitter en mellanstadietjuv och ruvar på det enda tryckta exet av 'Hon tillhörde Skymningen' som finns i dagsläget! Det är både irriterande och lite coolt...

Resedagbok, Artek 31 juli, Dag 14

Alla fick följa med till min lilla by. Vi åt förbjuden pizza (big nono att äta utanför området ifall någon skulle bli sjuk...) och gick på 5D-bio. 3D-glasögon, stolar som rör sig, vind i håret och vatten i ansiktet... :) Jag vet inte riktigt vart den 5:e dimensionen kom in men det var roligt ändå. Ljög för snokande ledare eftersom jag lyckats få till det så att jag fick springa runt med dem själv. I vanliga fall så hade man alltid sin ledare med sig som stressade en. Cyperns ledare försökte lägga näsan i blöt så jag undvek henne bäst jag kunde. :)
Ta en ordentligt titt på bild nr 2 där jag fotograferat ett souvenirstånd. På sista bilden försöker jag mig på ett ryskt leende.


Resedagbok, Artek 30 juli, Dag 13

Nu har jag slutat anteckna, märkte jag (120316) så jag får väl försöka minnas ändå.
Av bilderna kan jag utläsa att 30 juli var Peace Day. Sigrid skrev på avtalet och det var allmänt pampigt för Children's League of Nations. På kvällen var det stora avslutningsshowen. Fyrverkerier, folkdans och hundra miljoner flaggor.
Jag skulle kunna tänka mig att jag åt glass även denna dag. :)
Resedagbok, Artek 29 juli, Dag 12

Softade igen. De repar inför Peace Day och jag har ingen lust att sitta och kolla på rep flera timmar i sträck för att sedan behöva kolla hela ceremonin på riktigt igen.
Ätat massa glass och shoppat lite till. :)
Badat och försökt ha lite semester. Fixat resa till Gurzuf för alla 31 juli.


Resedagbok, Artek 28 juli, Dag 11

Jag har börjat ta sovmorgon och hänga lite i Gurzuf för mig själv innan jag drar mig iväg mot skolan. Jag tror de klarar sig rätt bra utan mig. :)
Var ute och åt sushi med Despo på kvällen och kollade på nya X-men-filmen på datorn.


Resedagbok, Artek 27 juli, Dag 10

Philharmonic orchestra. Sara, Hilda och Olivia var med och spelade i Suuk Su-palatset.
Ny tripp till Yalta. Var på McDonalds och handlade kläder på marknaden. Stekhet buss. Svett, svett och mer svett!
På kvällen var det mitt Friendship party. Började bråka med Rysslands ledare som sa åt mig (självklart på ryska fast jag sa att jag inte fattade) att jag skulle öppna sillburkarna och låta fisken stå framme i 1½ timme i 25 graders värme. Då jag förklarade att det var ganska osmart tog hon en av burkarna ifrån mig och öppnade den ilsket. Jag blev ganska förbannad och bad henne låta mig ta hand om mina egna saker och förklarade åter igen att rå fisk inte trivs i 25 grader. verkade hon fatta... Kvällen urartade självklart till en orgie i ryska sånger, rysk dans och rysk musik så jag gick och lät de städa själva, de dumma jävlarna...
Resedagbok, Artek 26 juli, Dag 9

Jesus christ vilken dag! Det började med vår egen flaggceremoni. Vendela hissade flagga och det var allmänt pampigt. Men sen... De skulle vara på två ställen samtidigt och alla var arga på dem. De skulle repa i gläntan och blev tvingade att springa uppför långa, varma backen för att hämta instrument. De blev hetsade att repa och när de väl gjorde det avbröts de och blev tillsagda att bära tillbaka instrumenten uppför långa, varma backen... Vid det laget var de så arga och besvikna att de började gråta. Jag med sen för jag var så förbannad.
Stacey och jag gick och pratade med kommitén och de matade mig nåt bullshit om att de ville ha med oss överallt för att vi var så proffsiga etc men de ger oss ju för fan aldrig en chans att visa vad vi kan. De försökte bara smöra. Suck...
Sen hade vi fair och de blev alla lite gladare. Tältet var fullt med folk och vi gav bort allt möjligt. Godiset tog slut och alla gillade Sverige!
Var på campen hela jävla dagen. Disco på kvällen. Dansade med tjejerna och hade roligt så dagen slutade bättre än den började. Badade på kvällen typ 22.30. Becksvart hav - lite läskigt men välbehävligt. Fan vad jag svettas...Resedagbok, Artek 25 juli, Dag 8

Ännu mer flaggor. Tog sovmorgon så jag slapp dem. Softade på dagen och jagade piano. Jävla muppar! Det är fan ingen som vet vad någon annan gör här och jag har märkt att de gärna säger 'Jessica sa så' eller 'Jessica borde ha berättat det för er' som ursäkt för allt som inte funkar. De tycker jag borde veta allt men ingen berättar för något för mig.
20 min innan Planet of the Talents var pianot på plats. Och de var såååå duktiga!!! Fan vad fint det var! Jag var så nervös för deras skull att allt skulle klaffa men det gick så bra att jag faktiskt grät efteråt. Jag är en stor mes. :)
Friendship party på kvällen med sill och potatis.
Vågbad med Despo på dagen!Resedagbok, Artek 24 juli, Dag 7

Jädra flaggor! Hur jävla ofta ska vi hissa och ära och glo på flaggor?
Bråkade mer om pianot och åkte hem för att sova sen. Var så trött och irriterad på allt detta meck. Sara fick iallafall prova det och nu hoppas vi bara att pianot kommer vara där imorrnkväll.
Tjejerna badade bland maneter och kastade dem på varandra. :)
På kvällen fick vi ledare lite ledigt och åkte hem 19.15. Despo och jag badade kvällsdopp och köpte lite souvenirer. Åt pomfritt och införskaffade lemonad. Namnam!
Resedagbok, Artek 23 juli, Dag 6

Flaggceremoni börjar dagen! Åkte sedan till Yalta. Några tjejer hade inte fått lunch pga möte så vi fick börja med att äta. Sedan tog tiden slut jättefort och vi fick stressa massor men när kom fram var inte bussen där så vi fick ändå massa tid att handla souvenirer. Det visade sig sedan att bussen bara stannat på ett annat ställe. Vi missade etnofairen men hade istället väldigt roligt. :)
På kvällen var det friendship party på taket för ledarna. Skaka rumpa, halloumi och macarena. Pretty nice fast jag blev inte så sen ändå.
Resedagbok, Artek 22 juli, Dag 5

(Måste ju avsluta detta även om det var länge sedan sist)

Dagen började med en ganska sleepy konferens. De bollade massa datum och jag hängde inte med på hälften. Sedan bar det iväg till sporthallen för International Children's League of Nations. Sigrid viftade svensk flagga och alla var glada.
Vi har även varit och hälsat på ett annat läger i sjömanskostymer. De sjöng Erik Saade och tjejerna fick presentera sig och fick massa frågor. De sjöng ett svenskt medley som de övet in idag.
Stacey är tillbaka och det är superskönt. Hon är också lite häschig men samtidigt snäll och glad.
Tog ett kvällsdopp! Helt underbart! Ute på promenad med ledaren för... vad det nu var och blev bjuden på middag.


Romance...

Hittade en sida via facebook som jag blev lite kär i. De är så jävla sneaky, de där annonserna. Spammar mig med saker jag vill ha hela tiden... Hrm!
 
Här är den iallafall http://riverofromansk.com/ och jag föll direkt för:


och


RSS 2.0