Sportlovsäventyr - Poledancing, författande och en tur till Sandviken!

Nice med lov mitt i all stress. Sportlovet började med sport faktiskt. Nämligen poledance. Hur kul som helst. Har nu gått 2 ggr och det är fantastiskt roligt och ibland lite knepigt. Åma sig och göra trick runt pinnen är lätt min grej! Sådana här fina märken får man av poledancing och jag kan bara tänka mig att det blir värre...Något annat underbart hände oxå på lovet. Nämligen att jag åkte till Sandviken och fyndade en möbel som gjorde att jag skrev klart min bok. :) Nu har jag en supernice författarhörna i mitt sovrum där jag kan sitta och korra igenom mitt mästerverk.
Möbeln är stor och då menar jag stor. Bilden gör den inte riktigt rättvisa. Man får lätt plats 2 pers i den. Tiggde till mig den för 1400 kr (de ville ha 1800 men skulle rymma till Kina dagen efter och hade lite bråttom).
Min bok blev asbra, precis som jag trott. :)Apropå bok så var jag med om nåt märkligt i veckan. Fick en faktura från Vulkan (print on demand-företag där min förra bok ligger uppe till försäljning). Det stod att jag inte betalat den förra fakturan och nu skickade de en påminnelse till mig. För det första hade jag inte beställt något och för det andra har jag inte fått en första faktura. Jag ringde dit och pratade med en snubbe som lovade att makulera den. Han var lite fundersam över att jag inte beställt något men jag sa att jag inte fått nån bok och det löste sig. Kollade mailen hemma och i september förra året hade jag kontakt med en kille som jobbade där. Han undrade om jag ville beställa en bok efter att ha hjälpt mig med några problem och jag skrev att jag skulle vänta någon månad med det. Jag tror nu att han tolkade det som ett ja, skickade en bok och att boken sedan blev snodd ur vår olåsta brevlåda som jag hade strul med i samma veva. Det betyder alltså att någonstans i Söderhamn sitter en mellanstadietjuv och ruvar på det enda tryckta exet av 'Hon tillhörde Skymningen' som finns i dagsläget! Det är både irriterande och lite coolt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0